5,597,542 Members 31,875 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Issues after installing OTA 65

Tip us?
 
electric0ant
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 63
Posts: 306
Join Date: Feb 2011
Default Issues after installing OTA 65

Hi anyone else having issues with PC game streaming after installing OTA 65 and the new geforce experience?

streaming steam games worked really well for me before the update, now since the update 80% of the time when i try to launch steam in my shield, it either says cannot find steam or cannot launch steam.

pretty frustrated with this as I was really enjoying streaming games to my shield and being able to play on the couch or in bed.
 
akhobbes
Old
#2  
Member
Thanks Meter 2
Posts: 32
Join Date: Apr 2008
Same problem here after updating today. SO ANNOYED. Help!
 
anthonws
Old
#3  
anthonws's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 3
Posts: 164
Join Date: Jan 2008
Location: Lisbon
I'm also having the same issue...

Updated to GFE 1.8 and streaming stopped working. There's also no tab for Streaming in the options/settings.

I've removed/installed several times GFE 1.7 and 1.8, removed driver, reinstalled, rebooted PC/Shield, factory reset Shield, etc... Nothing helped.

There's a lot of people with the same issue:

https://forums.geforce.com/default/t...erience-1-8/2/

When trying to install the 1.8 update, it failed. I had to manually kill/remove the process/service of NvStream. IMHO, this last version sucks big time.

My specs:

- Windows 8.1 Pro X64
- Core i7 920@2,66Ghz
- GTX 650 Ti
- 16GB DDR3
- Asus RT-N16 (Tomato Firmware v1.28.7503 MIPSR2Toastman-RT K26 USB VPN)

Thanks,
António.
HTC 8x Windows Phone 8 (GDR3)
HTC HD2 with Android 4.2.2
Asus Transformer Prime 32GB + Dock
Surface RT 32GB
Surface Pro 2 128GB
Nvidia Shield
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes