5,600,984 Members 44,316 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Fill-able PDF forms on Tab 3?

Tip us?
 
Krayvon
Old
#1  
Krayvon's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 334
Posts: 905
Join Date: Dec 2010
Location: Redmond
Default Fill-able PDF forms on Tab 3?

Hi all

we are trying to switch our work computers over to tablets to increase efficiency.
our techs need to fill up their service ticket that are currently in PDF form. we made fill-able pdf forms using adobe pro and they fill it up on their PC

the problem is that if you open the same file on tab 3, it doesn't see it as a fillable pdf. it just sees it as a normal pdf and the only way to type info in it, is by opening a type box.

so this is my question for you, is there an app that will let us fill up pdf forms just like how you can do it on a computer?
any tweaks we can do?

i am testing on a tab 3 10.1 16gig wifi model.

all (useful feedback ) are appreciated with Thanks!
The only battle you should be fighting is laziness,
 
Krayvon
Old
#2  
Krayvon's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 334
Posts: 905
Join Date: Dec 2010
Location: Redmond
bump. anyone?
The only battle you should be fighting is laziness,
 
sb719
Old
(Last edited by sb719; 23rd January 2014 at 08:14 PM.)
#3  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 32
Join Date: Nov 2010
Which app are you using? I thought the Adobe app did it.

Edit:

Adobe app does indeed do this on my Tab 3 8.0

The Following User Says Thank You to sb719 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Krayvon
Old
#4  
Krayvon's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 334
Posts: 905
Join Date: Dec 2010
Location: Redmond
Quote:
Originally Posted by sb719 View Post
Which app are you using? I thought the Adobe app did it.

Edit:

Adobe app does indeed do this on my Tab 3 8.0


i am using adobe and i don't get that.
it does not highlight fillable areas.

was that form made in house?
The only battle you should be fighting is laziness,
 
sb719
Old
#5  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 32
Join Date: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by Krayvon View Post
i am using adobe and i don't get that.
it does not highlight fillable areas.

was that form made in house?
No, I didn't have one so I downloaded something from the court website because I knew it would be fillable.
The Following User Says Thank You to sb719 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Krayvon
Old
#6  
Krayvon's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 334
Posts: 905
Join Date: Dec 2010
Location: Redmond
anyone else?
The only battle you should be fighting is laziness,
 
Hurrycanejohn
Old
#7  
Junior Member
Thanks Meter 6
Posts: 14
Join Date: Aug 2013
I was curious, so I created a simple fill -able form using Acrobat Pro 10.1.9 . I opened it on my Tab 3 8.0 using the Acrobat App and sure enough I was able to fill in the form without any problem.

Sent from my SM-T310 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to Hurrycanejohn For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Krayvon
Old
#8  
Krayvon's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 334
Posts: 905
Join Date: Dec 2010
Location: Redmond
Quote:
Originally Posted by Hurrycanejohn View Post
I was curious, so I created a simple fill -able form using Acrobat Pro 10.1.9 . I opened it on my Tab 3 8.0 using the Acrobat App and sure enough I was able to fill in the form without any problem.

Sent from my SM-T310 using xda app-developers app

this doesn't make sense. i haven't even modified the tablet in anyway. ughh
The only battle you should be fighting is laziness,
 
sb719
Old
#9  
Member
Thanks Meter 6
Posts: 32
Join Date: Nov 2010
Quote:
Originally Posted by Krayvon View Post
this doesn't make sense. i haven't even modified the tablet in anyway. ughh
Then its either a problem with your form, or there's a different version of Adobe Reader for your tab as opposed to the 8.0.

Have you tried other forms?
The Following User Says Thank You to sb719 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jpmcc64
Old
#10  
Junior Member
Thanks Meter 10
Posts: 13
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by Krayvon View Post
this doesn't make sense. i haven't even modified the tablet in anyway. ughh
I'm running Grievous on my Tab 3 10.1 and was able to load a fillable pdf successfully. My Adobe Reader version is 11.1.3. I only tried a local file though.

The Following User Says Thank You to jpmcc64 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes