5,603,920 Members 40,539 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

a little help

Tip us?
 
big_c
Old
#1  
Senior Member - OP
Thanks Meter 7
Posts: 164
Join Date: May 2011
Location: virginia beach
Default a little help

I just got a s3 from my buddy its from Verizon and I want to get it on ntelos but I'm having trouble finding anything on how to do this I see people talking about doing it so I know it can be done so if anyone can help me out that would be great I really don't want to pay someone to do something I know I can do. Please throw me a bone.
 
big_c
Old
#2  
Senior Member - OP
Thanks Meter 7
Posts: 164
Join Date: May 2011
Location: virginia beach
Quote:
Originally Posted by big_c View Post
I just got a s3 from my buddy its from Verizon and I want to get it on ntelos but I'm having trouble finding anything on how to do this I see people talking about doing it so I know it can be done so if anyone can help me out that would be great I really don't want to pay someone to do something I know I can do. Please throw me a bone.
I almost feel like asking for help to hack the government is this some top secret stuff I'm asking for. Lol I know its out there some please help me out.
The Following User Says Thank You to big_c For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
ProtheusIRC
Old
(Last edited by ApriliaM3; 17th December 2013 at 04:16 AM.)
#3  
ProtheusIRC's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 54
Posts: 390
Join Date: Apr 2012
Location: Thomasville
It should be the simple matter of acquiring an NTelos Sim card then inputting the correct APN settings.

http://rootzwiki.com/topic/1329-tuto...-settings-all/

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk[COLOR="Silver"]
  • Phones I Have:
  • SCH-I535
  • Sony Xperia TL
  • Thumb and Pinky
  • Tin Can and String



 
big_c
Old
#4  
Senior Member - OP
Thanks Meter 7
Posts: 164
Join Date: May 2011
Location: virginia beach
Ive been Googling it I keep getting dead ends i ain't trying to get no one in trouble or anything if u can help me send me a pm or ill even give u my number if i have to the phone I'm using now is a piece cracked screen and everything
 
big_c
Old
#5  
Senior Member - OP
Thanks Meter 7
Posts: 164
Join Date: May 2011
Location: virginia beach
OK so i don't think ntelos uses similar cards so would I have to get an unlock code from Verizon for the sim that's in it now there's nothing that I would have to flash to switch it just the sim and the apn
 
big_c
Old
#6  
Senior Member - OP
Thanks Meter 7
Posts: 164
Join Date: May 2011
Location: virginia beach
Ooookkkk.
Tags
galaxy s3
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

WinDroid HTC Toolkit Lets You Root, Unlock, and Flash ROMs on Various HTC Devices

Plenty of users nowadays have more than one mobile device. … more

When Using GitHub, Don’t Skimp on Commit History

GitHub has become the epicenter of most open source development work that is posted … more

Verizon Droid DNA to Receive 4.4.2 KitKat + Sense 5.5 OTA This Thursday

The HTC Droid DNAis Verizon’s close cousin to the JapaneseHTC … more

Lucid Browser is Small, Lightweight, and Open Source

If there is one application category that certainly isn’t lacking in Android,and … more