Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

dn3 rom

OP harry77

24th December 2013, 06:35 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
5 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
can we flash dn3 rom on tmobile if please link and instructions
The Following User Says Thank You to harry77 For This Useful Post: [ View ]
24th December 2013, 06:40 PM   |  #2  
ikyorince's Avatar
Member
Flag Dhaka
Thanks Meter: 4
 
53 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by harry77

can we flash dn3 rom on tmobile if please link and instructions


yes you can.... I'm gonna do it now. Wait for a few hours for my feedback then try it. Which ROM u r on now?
24th December 2013, 06:44 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
5 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
ok then I am waiting for your reply right now I am on stock but wanna be on dn3 so let me know when u r done
24th December 2013, 08:04 PM   |  #4  
ikyorince's Avatar
Member
Flag Dhaka
Thanks Meter: 4
 
53 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Thumbs down Thums down
Quote:
Originally Posted by harry77

ok then I am waiting for your reply right now I am on stock but wanna be on dn3 so let me know when u r done

So far I'm freaking confused. Everything working fine except that I can't talk to anyone. I guess there's a problem with the Kernel or Modem..
24th December 2013, 08:07 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
5 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
yes you have to flash modem and kernel I think pls read there in instructions
24th December 2013, 08:40 PM   |  #6  
ikyorince's Avatar
Member
Flag Dhaka
Thanks Meter: 4
 
53 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Quote:
Originally Posted by harry77

yes you have to flash modem and kernel I think pls read there in instructions

I installed all.....
24th December 2013, 11:03 PM   |  #7  
ikyorince's Avatar
Member
Flag Dhaka
Thanks Meter: 4
 
53 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
Thumbs up
Quote:
Originally Posted by harry77

yes you have to flash modem and kernel I think pls read there in instructions

Hey bro, I re-flashed this ROM and it's working flawlessly now. Had to wipe everything again


*hit the thanks button if my post helped you*
25th December 2013, 03:04 AM   |  #8  
Squilchi's Avatar
Senior Member
Flag richmond
Thanks Meter: 56
 
216 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Hey I've been running this ROM on the sgh-t889 with little to no problems. If you want to be on the current version (3.1.1) flash dn3 v1.0 first and then the latest build. I check n7105 in aroma and note 3 launcher only and it works for me.

Sent from my GT-N7105 using xda app-developers app
25th December 2013, 04:14 AM   |  #9  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
5 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
Bro can u give the link of download and pls mention here what we have to do to flash so that I too can flash
25th December 2013, 05:44 AM   |  #10  
youStolemylaptop's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 104
 
324 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
Donate to Me
Go into the note 2 ATT forum for the download link. Theres instructions on how to flash inside the Dn3 thread. Install it & flash the T-Mobile modem. The apns for T-Mobile is already on there. Just when you first boot it up close the setup and you'll get 4g. I'm using it right now

Sent from my GT-N7105 using xda app-developers app

The Following User Says Thank You to youStolemylaptop For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes