PhotoMath: A Math Beginner’s Dream App

more

Leaked Galaxy S6 Apps Hit the Forums

more

Fix Untinted Recent Panels on Lollipop

more

Console OS Brings Android to Your PC

more
Thread Deleted

How can I get Windows Mobile 5.0?

OP ealtun

11th March 2006, 11:27 AM   |  #1  
OP Junior Member
Flag İstanbul
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Feb 2006
More
How can i upgrade my Wallaby device to WM 5.0? Is there a WM 5.0 ROM file for my device? Or i can create a new ROM file using another WM 5.0 ROM for different brand device?

My Latest Device Info:
Rom:4.02.04 ENG, 8/24/05
Radio:4.21.00
Protocol:32S54
Model:PW10B1 :lol:
11th March 2006, 01:55 PM   |  #2  
Rudegar's Avatar
Retired Moderator
Flag DK
Thanks Meter: 44
 
12,499 posts
Join Date:Joined: Jul 2003
More
no 2005 for wallaby that i know off
nobody i know off have portet a rom from 1 device to another

there is a 2003SE rom for wallaby though
2nd May 2006, 12:07 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
2 posts
Join Date:Joined: May 2006
PLEASE HELP
where can i find win2003se rom for my qtek 1010 PW10B1
im on ROm 4.02.4
and radio 3.25.01
i have actually upgraded the thing to win2k3 recently
2nd May 2006, 12:25 PM   |  #5  
Rudegar's Avatar
Retired Moderator
Flag DK
Thanks Meter: 44
 
12,499 posts
Join Date:Joined: Jul 2003
More
http://www.romkitchen.de/
12th May 2006, 07:51 PM   |  #6  
jpflaw00's Avatar
Senior Member
Flag Indian Creek, IL
Thanks Meter: 5
 
164 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
Donate to Me
More
check this site out:

http://buzzdev.net/component/option,...6594/catid,26/

yea it is possble to have wm 5

http://wiki.xda-developers.com/index...=Himalaya_2005
11th June 2006, 06:27 PM   |  #7  
scousemartin's Avatar
Senior Member
Flag manchester
Thanks Meter: 2
 
600 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
More
No its not possible
jpflaw00 if u have found a way to squeeze 64mb of os into a 32mb chip on a wallaby to run wm5 then why the hell are you not working for htc :lol: the link you give is for himalaya devices not wallabys
13th June 2006, 03:05 AM   |  #8  
jpflaw00's Avatar
Senior Member
Flag Indian Creek, IL
Thanks Meter: 5
 
164 posts
Join Date:Joined: Mar 2006
Donate to Me
More
i thought i replied back to this already, but yea it's not possible...btw buzz says:

Quote:

the sx56 is claimed to be a Himalaya, check in Device info for PH10A or PH10B, these are indicators that device is a hima.
read the this STICKY too!


Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes