FORUMS

OnePlus 2 Forums: Discuss Everything About The OP2!

Now that the OnePlus 2 has been officially unveiled and that we have had close-up … more

Intel & Micron Announce “Revolutionary” Storage Tech

Intel & Micron have announced 3D Xpoint technology—”the … more

Google Now Interfaces With Third-Party Messaging Apps

Google has announced that Ok Google voice commands can now be used to send … more

Make Your Lockscreen More Productive With Widgets

Are you running Android Lollipop? Do you miss the ability to add widgets to your lock … more

[ROM][KK 4.4.4] [ KatKiss-KitKat #036 ] [Stable] [MultiWindow]

2,115 posts
Thanks Meter: 11,829
 
By timduru, Senior Member on 31st December 2013, 11:06 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Announcement from timduru: KatKiss KitKat - High performance rom for the asus Transformer TF101
4th January 2014, 02:40 PM |#141  
timduru's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 11,829
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by xbs

Wiped system, data, both caches and now my backup account is set

Flashes browser sync but favs aren't working, only local.

Thanks again Tim!

Make sure Browser sync is checked in settings under your user account.
If you flash the browser sync after the initial setup it will be deactivated by default.
 
 
4th January 2014, 02:53 PM |#142  
Magissia's Avatar
Senior Member
Flag 127.0.0.1
Thanks Meter: 234
 
More
So, if I understand ccorrectly, Google Apps package now works like Ikea furnitures?

Regards
The Following 2 Users Say Thank You to Magissia For This Useful Post: [ View ]
4th January 2014, 02:53 PM |#143  
xbs's Avatar
Senior Member
Flag Vinewood
Thanks Meter: 182
 
More
I flashed the ROM, Gapps, Browser Sync and Calendar Sync at the same time.

Browser checked for sync and is reporting an error.
Last edited by xbs; 4th January 2014 at 02:59 PM.
4th January 2014, 04:13 PM |#144  
xbs's Avatar
Senior Member
Flag Vinewood
Thanks Meter: 182
 
More
OK found out what was causing the browser sync error on my device!

I had encryption with my own sync passphrase enabled in Chrome :P

I was having the same sync issue with my Nexus S using CM11 and now it's fixed too
Last edited by xbs; 4th January 2014 at 04:18 PM.
4th January 2014, 04:18 PM |#145  
jpmccarthy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 355
 
More
Quote:
Originally Posted by MalekoUK

Couple of bugs?

Geo Location not seeming to work, both weather apps cant find location and say geo location is off, when its on.

Also, when you drop down a notification bar the bottom control bar goes completely transparent instead of black like it should?

+1 on GPS. Don't think it's working yet.

Sent from my Nexus 4 using XDA Premium 4 mobile app
4th January 2014, 04:24 PM |#146  
xbs's Avatar
Senior Member
Flag Vinewood
Thanks Meter: 182
 
More
Also GPS tile doesn't stick in quick settings.
4th January 2014, 04:41 PM |#147  
Senior Member
Thanks Meter: 30
 
More
Gps working form after the kat app fix, gps tiles doesn't appear, maybe because now is geolocalization in settings, not gps anymore.
Dock battery icon was ever grey, aren't you able to make it with was bar is tranlucent like the normal battery icon?
4th January 2014, 05:37 PM |#148  
MalekoUK's Avatar
Senior Member
Flag UK
Thanks Meter: 401
 
More
Anyone else have force closes with Netflix?

Also, battery in quick settings tiles is blue still.

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk 4
4th January 2014, 05:45 PM |#149  
Magissia's Avatar
Senior Member
Flag 127.0.0.1
Thanks Meter: 234
 
More
Quote:
Originally Posted by MalekoUK

Anyone else have force closes with Netflix?

Also, battery in quick settings tiles is blue still.

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk 4

Yes lots of people have various issues on different version of any system because Netflix screwed something somewhere :P

Regards
4th January 2014, 06:00 PM |#150  
Member
Thanks Meter: 8
 
More
Quote:
Originally Posted by MalekoUK

Anyone else have force closes with Netflix?

Also, battery in quick settings tiles is blue still.

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk 4

Yes, I have the same issue.
Netflix does however work just fine on my S3 4G running CyanogenMod 11 (which happens to be the device I'm usually using for Netflix with Chromecast anyway).


Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to bjarnehe For This Useful Post: [ View ]
4th January 2014, 06:07 PM |#151  
timduru's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 11,829
 
Donate to Me
More
Just use search please.. we've had enough of Netflix posts already.

Quote:
Originally Posted by cbburtraw

The newest version of Netflix does not play nice with KK 4.3, and doesn't work at all for KK 4.4

Lately I've been using version 2.0 and it works much better on KatKiss. For those of you thinking Netflix functionality would stop you from using this ROM, use version 2.0. You can find a link to it here.


Quote:
Originally Posted by prog19

Netflix 2.4.1 working like a charm here.


And immersive mode is awesome. I think you shouldnt bother to bring tablet ui back.

After disabling journaling my impression is that the ui smoothness has reached an unseen level for this device.
Might be placebo, but i dont think so

The Following 6 Users Say Thank You to timduru For This Useful Post: [ View ]

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes