Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,698 Members 49,411 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum
Announcement from timduru: KatKiss KitKat - High performance rom for the asus Transformer TF101

[ROM][KK 4.4.4] [ KatKiss-KitKat #032b ] [Stable] [MultiWindow]

Tip us?
 
timduru
Old
#141  
timduru's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 8244
Posts: 1,528
Join Date: Apr 2011

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by xbs View Post
Wiped system, data, both caches and now my backup account is set

Flashes browser sync but favs aren't working, only local.

Thanks again Tim!
Make sure Browser sync is checked in settings under your user account.
If you flash the browser sync after the initial setup it will be deactivated by default.
 
Magissia
Old
#142  
Magissia's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 156
Posts: 746
Join Date: May 2012
Location: 127.0.0.1
So, if I understand ccorrectly, Google Apps package now works like Ikea furnitures?

Regards
The Following 2 Users Say Thank You to Magissia For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
xbs
Old
(Last edited by xbs; 4th January 2014 at 02:59 PM.)
#143  
xbs's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 152
Posts: 795
Join Date: May 2011
Location: Vinewood
I flashed the ROM, Gapps, Browser Sync and Calendar Sync at the same time.

Browser checked for sync and is reporting an error.
~ Nexus 7 2013 (Flo) [CM 11] ~ Transformer (TF101) [KatKiss-KitKat] ~ Nexus S (Crespo) [CM 11] ~
 
 
xbs
Old
(Last edited by xbs; 4th January 2014 at 04:18 PM.)
#144  
xbs's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 152
Posts: 795
Join Date: May 2011
Location: Vinewood
OK found out what was causing the browser sync error on my device!

I had encryption with my own sync passphrase enabled in Chrome :P

I was having the same sync issue with my Nexus S using CM11 and now it's fixed too
~ Nexus 7 2013 (Flo) [CM 11] ~ Transformer (TF101) [KatKiss-KitKat] ~ Nexus S (Crespo) [CM 11] ~
 
 
jpmccarthy
Old
#145  
jpmccarthy's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 346
Posts: 1,966
Join Date: Jan 2011
Quote:
Originally Posted by MalekoUK View Post
Couple of bugs?

Geo Location not seeming to work, both weather apps cant find location and say geo location is off, when its on.

Also, when you drop down a notification bar the bottom control bar goes completely transparent instead of black like it should?
+1 on GPS. Don't think it's working yet.

Sent from my Nexus 4 using XDA Premium 4 mobile app

Phones: Samsung Galaxy S SGH-T959D / Google Nexus 4 / Google Nexus 5
Firmware: 4.4.4 / 4.4.4 / 4.4.4
Rom: CM 11 Nightlies / Mahdi-Rom 2.7 19.07 / Stock
Kernel: Semaphore 3.4.3s / Semaphore 2.3.3 / Stock
Launcher: Nova Prime / Nova Prime / Nova Prime

Tablet: Asus Transformer TF101
Firmware: 4.4.4
Rom: KatKiss KitKat #32b
Kernel: Stock KatKiss
Launcher: Nova Prime
 
xbs
Old
#146  
xbs's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 152
Posts: 795
Join Date: May 2011
Location: Vinewood
Also GPS tile doesn't stick in quick settings.
~ Nexus 7 2013 (Flo) [CM 11] ~ Transformer (TF101) [KatKiss-KitKat] ~ Nexus S (Crespo) [CM 11] ~
 
 
Phoenixct
Old
#147  
Senior Member
Thanks Meter 30
Posts: 125
Join Date: Jan 2011
Gps working form after the kat app fix, gps tiles doesn't appear, maybe because now is geolocalization in settings, not gps anymore.
Dock battery icon was ever grey, aren't you able to make it with was bar is tranlucent like the normal battery icon?
 
MalekoUK
Old
#148  
MalekoUK's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 282
Posts: 1,358
Join Date: Dec 2009
Anyone else have force closes with Netflix?

Also, battery in quick settings tiles is blue still.

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk 4
 
Magissia
Old
#149  
Magissia's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 156
Posts: 746
Join Date: May 2012
Location: 127.0.0.1
Quote:
Originally Posted by MalekoUK View Post
Anyone else have force closes with Netflix?

Also, battery in quick settings tiles is blue still.

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk 4
Yes lots of people have various issues on different version of any system because Netflix screwed something somewhere :P

Regards
 
bjarnehe
Old
#150  
Member
Thanks Meter 7
Posts: 30
Join Date: Mar 2011
Quote:
Originally Posted by MalekoUK View Post
Anyone else have force closes with Netflix?

Also, battery in quick settings tiles is blue still.

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk 4
Yes, I have the same issue.
Netflix does however work just fine on my S3 4G running CyanogenMod 11 (which happens to be the device I'm usually using for Netflix with Chromecast anyway).


Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk

The Following User Says Thank You to bjarnehe For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes