Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,731,757 Members 47,392 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Rail Rush for galaxy y s5360

Tip us?
 
xday123
Old
(Last edited by xday123; 4th January 2014 at 04:08 PM.)
#1  
xday123's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 18
Posts: 37
Join Date: Jan 2014
Location: karachi
Phone Rail Rush for galaxy y s5360

Hello people,
This is me, xday123 and today i am bringing to you a great app for our galaxy y. The app infact is Rail Rush for our galaxy y.
It is fully compatible, no lag, no hanging, no pixel problems and no long processes.
It is just a simple apk that you have to download and install to play.

Please be notified that as this is an edited version, it may ask for google permissions like posting on your behalf, sharing your score etc. But you can cancel the request and go on with your game. I even added like 90,000 gold for the players to buy lives and anything they want.
Have fun!

Hit thanks if i helped


mediafire.com/download/5hpw7smt67fnw14/RAILRUSH+y.apk
The Following 3 Users Say Thank You to xday123 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
kevin_tn
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 17
Posts: 154
Join Date: Sep 2013
compiling error ,not installed.check it pls.
 
xeon.zolt
Old
#3  
xeon.zolt's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 34
Posts: 118
Join Date: Oct 2013
Location: Faridabad
Quote:
Originally Posted by xday123 View Post
Hello people,
This is me, xday123 and today i am bringing to you a great app for our galaxy y. The app infact is Rail Rush for our galaxy y.
It is fully compatible, no lag, no hanging, no pixel problems and no long processes.
It is just a simple apk that you have to download and install to play.

Please be notified that as this is an edited version, it may ask for google permissions like posting on your behalf, sharing your score etc. But you can cancel the request and go on with your game. I even added like 90,000 gold for the players to buy lives and anything they want.
Have fun!

Hit thanks if i helped

the version 1.5.0 is the updated one with snow and horror land
How can railrush be in kb

Reupload

Is pixel problem solved

Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
 
xday123
Old
#4  
xday123's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 18
Posts: 37
Join Date: Jan 2014
Location: karachi
Quote:
Originally Posted by xeon.zolt View Post
How can railrush be in kb

Reupload

Is pixel problem solved

Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
i have now given the direct link and yes there is no lag or pixel problem
 
xday123
Old
#5  
xday123's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 18
Posts: 37
Join Date: Jan 2014
Location: karachi
Thumbs up Sorry for problem

Quote:
Originally Posted by kevin_tn View Post
compiling error ,not installed.check it pls.
Sorry for the problem, xda was attaching the wrong file, now u can download and play.
i recommend the normal mode and not 1.5.0
 
Manoj The Gamer
Old
#6  
Manoj The Gamer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 838
Posts: 268
Join Date: Sep 2012
Location: New Delhi
Still same pixel problem!


PRESS AND SEE THE MAGIC
 
xday123
Old
#7  
xday123's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 18
Posts: 37
Join Date: Jan 2014
Location: karachi
Quote:
Originally Posted by Manoj The Gamer View Post
Still same pixel problem!
Are u on stock Rom or any custom Rom. Try installing utter usually works

Sent from my GT-S5360 using Tapatalk 2
 
xday123
Old
#8  
xday123's Avatar
Member - OP
Thanks Meter 18
Posts: 37
Join Date: Jan 2014
Location: karachi
All viewers please be notified that the normal mode is more compatible and if u have pixel problem then just a simple procedure, that is u uninstall.
Shut down and restart mobile. The reinstall

sent from the horror of death
the s5360
The Following User Says Thank You to xday123 For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
xeon.zolt
Old
#9  
xeon.zolt's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 34
Posts: 118
Join Date: Oct 2013
Location: Faridabad
Quote:
Originally Posted by Manoj The Gamer View Post
Still same pixel problem!
Is normal version having pixel problem


Sent from my GT-S6102 using Tapatalk 2
 
Manoj The Gamer
Old
(Last edited by Manoj The Gamer; 3rd January 2014 at 09:01 AM.)
#10  
Manoj The Gamer's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 838
Posts: 268
Join Date: Sep 2012
Location: New Delhi
Yeah....
Finally works for me..
Just change plugin to POWERVR in chainfire3D.
If won't work just uninstall,restart your phone and install again..
DON'T DOWNLOAD v1.5.0 it won't.
Only normal version will work on our galaxy y.


PRESS AND SEE THE MAGIC

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


TRENDING IN THEMER...