Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[APP] Flashable LG QuickRemote v8 for AOSP custom Roms

OP RieGo

3rd January 2014, 04:15 PM   |  #1  
RieGo's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 414
 
310 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
hello,
so this is my port of the QuickRemote flashable on all non-LG custom Roms.
it's been up on sefnaps thread for a while but i decided to make a new one to avoid confusion.
Thanks to:
@sefnap for the initial port
@FiendFyre for helping to bring the missing remotes back


Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-01-03-16-27-37.jpg
Views:	12283
Size:	50.0 KB
ID:	2491545 Click image for larger version

Name:	Screenshot_2014-01-03-16-28-43.png
Views:	11215
Size:	174.0 KB
ID:	2491546

PROJECT IS DEAD! (BUT STILL WORKS)

info:
-extracted from leaked kitkat build
-reduced size by removing unneeded help videos and optimizing pngs
-fixed all graphical issues because of porting
-works with all ROMs that have init.d support (or use universal init.d)
-widgets not working (yet)

installation:
-just flash the zip with your recovery
-it tries to detect the device, but if you still miss remotes you can flash AT&T or Verizon zips after the QRemote
-reflash after ROM not necessary on most roms
-if you have problems just let me know (with logcat in case of a crash)
-to clear things up: you don't need to change build.prop unless you have problems.
-your old remotes might get lost if you come from another QuickRemote apk
-does not work with ART


Changelog:
Quote:

V8:
-disabled widgets and non functional settings
-lowered min SDK to 16 (for testing)
-simplified internal EULA skip

V7:
-fixed missing remotes by setting additional props
-added optional operator overriding
-fixed AT&T U-verse remote not working (bug introduced by LG)

V6:
-PNG optimization

V1-5:
-stuff i don't remember


Download:
QRemoteG2_v8.zip
QRemoteG2_v8.zip (mirror)
QRemoteG2_v7.zip

Uninstall:
QRemote_uninstall.zip (flash in recovery)
Force Carrier Coding: (only flash if necessary!)
AT&T
Verizon

old version (4.3):
QRemoteG2_slim3_unsigned.zip
info:
-reduced size to ~25MB by removing unneeded help videos and smoothing graphics
-all color problems should be fixed
-works with all almost all ROMs (480dpi), including kitkat, but has to be reflashed after ROM update
-if it doesn't work for you you can try using "universal init.d" or a similar app. (or ask your rom developer to add init.d kernel support)

Download:
http://d-h.st/wmQ
mirrors:
https://mega.co.nz/#!W1ZXSI5Q!WBE89X...KIc7oSiesmA-xs
http://mir.cr/F6VEGLJH

CM special version (survives a ROM update, but works on CM only):
https://mega.co.nz/#!e1ZzSYza!FwtByg...ebjjRBFP_-7IQ8
Last edited by RieGo; 30th May 2014 at 02:25 PM.
The Following 102 Users Say Thank You to RieGo For This Useful Post: [ View ]
3rd January 2014, 04:37 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 49
 
232 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Thanks RieGo!
I tested it out, and no bugs or anything from I can tell, it works great! Thanks!
Last edited by FiendFyre; 3rd January 2014 at 04:41 PM.
3rd January 2014, 04:51 PM   |  #3  
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
436 posts
Join Date:Joined: Dec 2005
What about those who have the script running from a previous version? Do we need to delete it first? I would appreciate an update instruction. Thanks for supporting.

Sent from my Note 3
3rd January 2014, 05:05 PM   |  #4  
RieGo's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 414
 
310 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by topcaser

What about those who have the script running from a previous version? Do we need to delete it first? I would appreciate an update instruction. Thanks for supporting.

Sent from my Note 3

update should work with no problems as it removes all files that could have been left by an old installation (except data).
i update the instructions
The Following 2 Users Say Thank You to RieGo For This Useful Post: [ View ]
3rd January 2014, 06:15 PM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 2
 
8 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Hi @RieGo , is there any possibility to do the same with the fm radio app ?
3rd January 2014, 06:25 PM   |  #6  
Senior Member
Thanks Meter: 49
 
232 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
Quote:
Originally Posted by MagicLogins

Hi @RieGo , is there any possibility to do the same with the fm radio app ?

I'm going to go ahead and say that it's not very likely.
If you are on the international version, maybe, but I think there would be a kernel module missing, which would make it difficult.
The Following User Says Thank You to FiendFyre For This Useful Post: [ View ]
3rd January 2014, 07:26 PM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
436 posts
Join Date:Joined: Dec 2005
Unfortunately all my remotes from the old version are gone after flashing

Sent from my LG G2
3rd January 2014, 07:58 PM   |  #8  
RieGo's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 414
 
310 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
Quote:
Originally Posted by topcaser

Unfortunately all my remotes from the old version are gone after flashing

Sent from my LG G2

sorry, which old version did you have before?
The Following User Says Thank You to RieGo For This Useful Post: [ View ]
3rd January 2014, 08:18 PM   |  #9  
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
436 posts
Join Date:Joined: Dec 2005
4.0.17

Sent from my LG G2

---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:17 PM ----------

No worries, I had to revert back anyway, since today's nightly has some bugs

Sent from my LG G2
4th January 2014, 01:00 AM   |  #10  
Senior Member
Flag Central Kentucky
Thanks Meter: 1,117
 
7,015 posts
Join Date:Joined: Apr 2008
More
You do specifically say KK but unless something has changed since a few days ago, this works fine on JB as well on my AOKP 4.3.

So feel free to try it people, but as always, if you're putting something in /system have a recovery plan

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes