Android 5.0 Favorite Features, Release November 3rd? – XDA TV

Google Confirms Android 5.0 Lollipop for November 3rd! That and much more … more

Prepare Your Build Machines: Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn Now Official

Today is an important day for any and all Linux enthusiasts. One of the … more

Track the Time You Waste on Social Media with Socials Addict

When you use your phone, you often don’t even realize how much time you … more

Document the Story of Your Social Life with 8tory

The different forms of social media are growing every day. It’s hard to imagine a day … more
Post Reply

[Q] lge_touch tweaks?

OP erwinvr

11th January 2014, 03:44 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
24 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Hi,

Looking for the web i found this tweaks for lg touch for nexus 4 ?
It will work with the lg optimus 4x HD (P880) ?
I have some issues with the touch accuracy..

Code:
####################################################################
# TOUCHSCREEN ACCURACY FILTER
####################################################################

if [ $TOUCH_TWEAK_EN = "y" ]
then
    echo "Touch Control enable status *before* running the script"
    cat /sys/devices/virtual/input/lge_touch/accuracy_filter_enable

    #Turn on
    echo "$touch_force_en" > /sys/devices/virtual/input/lge_touch/accuracy_filter_enable

    #Adjust the params
    echo 5 > /sys/devices/virtual/input/lge_touch/ignore_pressure_gap
    echo 4 > /sys/devices/virtual/input/lge_touch/touch_max_count
    echo 50 > /sys/devices/virtual/input/lge_touch/delta_max
    echo 8 > /sys/devices/virtual/input/lge_touch/direction_count
    echo 1 > /sys/devices/virtual/input/lge_touch/time_to_max_pressure
    echo 55 > /sys/devices/virtual/input/lge_touch/max_pressure

    echo "Touch Control enable status *after* running the script"
    cat /sys/devices/virtual/input/lge_touch/accuracy_filter_enable
    echo ""
fi # end of [ $TOUCH_TWEAK_EN = "y" ]
Web : http://www.veyka.co.uk/other/motley/91motleytweaks

Thanks!!
11th January 2014, 03:54 PM   |  #2  
Omario-242's Avatar
Senior Member
Flag Munich
Thanks Meter: 234
 
811 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
More
Won't work as the echoed files aren't in the directory it's trying to change

I think with a little file path change/ file name change it would work but I'm not that much into it

Sent from my LG Optimus 4X HD
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes