Post Reply

Trying to sideload ROM via TWRP but PC isn't recognizing phone

16th January 2014, 07:38 AM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
I am getting a secure booting error. I can boot in TWRP but when I connect to my computer and type ADB devices, none are listed. Everything was working earlier because I just rooted the phone today. I have no backup and am trying to sideload a stock ROM. For reference, I am following this guide for sideloading. When I get to step 7, I get "system cannot find path specified". Thanks for the help.
16th January 2014, 07:52 AM   |  #2  
RubbleTea's Avatar
Senior Member
Flag Los angeles
Thanks Meter: 171
 
677 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Quote:
Originally Posted by dc5_alex

I am getting a secure booting error. I can boot in TWRP but when I connect to my computer and type ADB devices, none are listed. Everything was working earlier because I just rooted the phone today. I have no backup and am trying to sideload a stock ROM. For reference, I am following this guide for sideloading. When I get to step 7, I get "system cannot find path specified". Thanks for the help.

Hey so you have adb setup and set in enviromentals right?
16th January 2014, 07:55 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
Quote:
Originally Posted by RubbleTea

Hey so you have adb setup and set in enviromentals right?

hey thanks for the quick reply and yes I do. Here is a timeline of my events: rooted phone, installed TWRP 2.6.3.2. Made backup. Installed mod. Didn't like mod so restored backup. I didn't wipe so this may have been the problem? Now getting the secure booting problem
16th January 2014, 08:22 AM   |  #4  
RubbleTea's Avatar
Senior Member
Flag Los angeles
Thanks Meter: 171
 
677 posts
Join Date:Joined: May 2013
More
Quote:
Originally Posted by dc5_alex

hey thanks for the quick reply and yes I do. Here is a timeline of my events: rooted phone, installed TWRP 2.6.3.2. Made backup. Installed mod. Didn't like mod so restored backup. I didn't wipe so this may have been the problem? Now getting the secure booting problem

Do you till have the backup on there? If so yah prob not wiping did it. If you can just wipe and restore....if not let me know I'll help you sideload a ROM....you should upgrade to 2.6.3.3 after all this too will help if you use any 4.4 Roms and fix slow wipes on a side note
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank