Post Reply

Need Help installing twrp

OP uscommander

26th December 2013, 11:26 PM   |  #1  
uscommander's Avatar
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
15 posts
Join Date:Joined: Dec 2013
I have been following this guide
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2449670

My problem comes right at the last step. I have the vs980 verizon phone.
"Loki aboot version does not match the device"


I have taken a picture of my command prompt to help. Can someone please help me out I'm stuck.
27th December 2013, 02:49 AM   |  #2  
podagee's Avatar
Senior Member
Flag kahului
Thanks Meter: 259
 
1,418 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
Quote:
Originally Posted by uscommander

I have been following this guide
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2449670

My problem comes right at the last step. I have the vs980 verizon phone.
"Loki aboot version does not match the device"


I have taken a picture of my command prompt to help. Can someone please help me out I'm stuck.

if you are on the latest,after ota, then im pretty sure you cant install twrp. the aboot is matched up to the stock firmware im guessing cause ive tried numerous times to install recovery after ota and no success but returning to stock then doing it is no problem at all.
27th December 2013, 05:00 AM   |  #3  
datechnerd's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 131
 
306 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Donate to Me
More
just use CWM I patched this img the other day and im running it on 12b
extract and flash with loki
Attached Files
File Type: rar cwm.rar - [Click for QR Code] (7.52 MB, 75 views)
27th December 2013, 07:26 AM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 73
 
70 posts
Join Date:Joined: Oct 2010
Quote:
Originally Posted by datechnerd

just use CWM I patched this img the other day and im running it on 12b
extract and flash with loki


Thanks a bunch!

I ran into the same problem and after ~2 hours of trying to find a solution this fixed it for me.
27th December 2013, 03:42 PM   |  #5  
datechnerd's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 131
 
306 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jordo_99

Thanks a bunch!

I ran into the same problem and after ~2 hours of trying to find a solution this fixed it for me.

You're welcome
17th January 2014, 02:17 AM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
17 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Quote:
Originally Posted by datechnerd

You're welcome

how do I "flash with loki"?

---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------

Quote:
Originally Posted by bmac420

how do I "flash with loki"?

I pulled my head out of my a$$.

Thank you so much for the help!! this worked like a charm
17th January 2014, 03:43 AM   |  #7  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Graboth rise
Quote:
Originally Posted by bmac420

how do I "flash with loki"?

---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------



I pulled my head out of my a$$.

Thank you so much for the help!! this worked like a charm

I apologize...I am pretty much a noob here and I don't know what this means. Can someone please educate me?

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes


Top Threads in G2 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank