5,600,234 Members 36,647 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

(App) ShowBox

Tip us?
 
dhakalanil81@gmail.com
Old
(Last edited by dhakalanil81@gmail.com; 16th February 2014 at 08:54 AM.)
#1  
dhakalanil81@gmail.com's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 82
Posts: 130
Join Date: Jul 2013
Location: london
Phone (App) ShowBox

Server for apps Down
The Following 2 Users Say Thank You to dhakalanil81@gmail.com For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
jjdev
Old
#2  
jjdev's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 7
Join Date: Jan 2013
Wow, i discovered this app a few days algo and cant Live without it !!
 
aashay960
Old
#3  
aashay960's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 504
Posts: 773
Join Date: Mar 2013
Location: Mumbai
Yes this is a good app but my internet sucks. It buffers even at the lowest quality..
 
mbwsutherland
Old
#4  
mbwsutherland's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 38
Posts: 264
Join Date: Dec 2012
The app isn't working sticks on loading screen when first opened any ideas?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
dhakalanil81@gmail.com
Old
#5  
dhakalanil81@gmail.com's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 82
Posts: 130
Join Date: Jul 2013
Location: london
Quote:
Originally Posted by mbwsutherland View Post
The app isn't working sticks on loading screen when first opened any ideas?

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
Take time to load does it says downloading in first time
and sdcard needed for first boot time
 
mbwsutherland
Old
#6  
mbwsutherland's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 38
Posts: 264
Join Date: Dec 2012
Yeah says downloading data been like 15 mins. I'm on WiFi so internets good I'll give it some more time

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
dhakalanil81@gmail.com
Old
#7  
dhakalanil81@gmail.com's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 82
Posts: 130
Join Date: Jul 2013
Location: london
Quote:
Originally Posted by mbwsutherland View Post
Yeah says downloading data been like 15 mins. I'm on WiFi so internets good I'll give it some more time

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
try clearing data than try again
 
mbwsutherland
Old
(Last edited by mbwsutherland; 1st February 2014 at 11:05 PM.)
#8  
mbwsutherland's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 38
Posts: 264
Join Date: Dec 2012
Yeah cleared data and re tried both with WiFi and mobile data. Can u confirm servers working with your app or may it be down?

It won't exceed 342 KB not sure what's up with it
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
 
drshorty
Old
#9  
Senior Member
Thanks Meter 12
Posts: 138
Join Date: Mar 2009
Servers is down......
https://mobile.twitter.com/moviebox_app


Sent from my SM-N900T using XDA Premium 4 mobile app
 
krazyace35
Old
#10  
krazyace35's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 97
Posts: 308
Join Date: Mar 2012
This has already been removed from xda once http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2511832

Sent from my XT1058 using Tapatalk

THREAD CLOSED
Subscribe
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


XDA PORTAL POSTS

Intelligently Place Contacts on Your Home Screen with CallWho Widget

There are plenty of ways to get your contacts to show up on your … more

Control TWRP from within Android with TWRP Coordinator

You may recall that back when TWRP2 introduced a couple of years ago, it brought with … more

Keep Track of Everything Your Device Does with Event Logger

Regardless of their OS choice, computing power users generally share one common … more

A More Competitive Spin on the Addictive 2048 Puzzle

You may recall that a few weeks ago, we talked about a rather interesting take on … more