Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Thread Deleted

MMS MAILBOX MISSING AFTER UPGRADE

OP JR93

6th April 2006, 10:42 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
hello everybody
can you help me?
i lost my MMS MAILBOX since i upgrated my qtek 9100 with the last french official rom 2.17.
and also i notice wifi isn't stable (lot of deconnection)
i made a hard reset but nothing
thanks very much for your help
7th April 2006, 01:07 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 3
 
695 posts
Join Date:Joined: Jan 2005
Re: MMS MAILBOX MISSING AFTER UPGRADE
Quote:
Originally Posted by JR93

hello everybody
can you help me?
i lost my MMS MAILBOX since i upgrated my qtek 9100 with the last french official rom 2.17.
and also i notice wifi isn't stable (lot of deconnection)
i made a hard reset but nothing
thanks very much for your help

Bonjour...

Did you let the customizations run after you flashed? The mms account should have been set up at that point.
7th April 2006, 04:58 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
5 posts
Join Date:Joined: Apr 2006
Re: MMS MAILBOX MISSING AFTER UPGRADE
Quote:
Originally Posted by summiter

Bonjour...

Did you let the customizations run after you flashed? The mms account should have been set up at that point.

yes sir, the upgrade ran normally with the set up of extented rom
5th June 2007, 12:07 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
1 posts
Join Date:Joined: Jun 2007
I have also had the same problem...

I did a hard reset and realised my Tomtom Navigator was interrupting the customizations.

After re-doing the hard reset all customizations ran successfully however still no MMS mailbox.

Is it possible to manually run the MMS setup application?

(in case you are wondering I have the dopod 838 pro)

Thanks,

Moth
5th June 2007, 01:51 PM   |  #5  
luiggi's Avatar
Senior Member
Missery
Thanks Meter: 0
 
738 posts
Join Date:Joined: Sep 2006
More
You may install Arcsoft
Quote:
Originally Posted by moth0027

I have also had the same problem...

I did a hard reset and realised my Tomtom Navigator was interrupting the customizations.

After re-doing the hard reset all customizations ran successfully however still no MMS mailbox.

Is it possible to manually run the MMS setup application?

(in case you are wondering I have the dopod 838 pro)

Thanks,

Moth

You guys may try to install Arcsoft
Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes