Would The LG G4 Fare Well With The Snapdragon 808?

The LG G4 has a lot to prove, given that last year’s LG G3 was among the best … more

CyanogenMod 12.1 for Android One

Android One devices once again got a pretty stable release of Android 5.1. XDA Recognized … more

DexPatcher: Patch Android APKs Using Java

You’ve probably seen or installed modified applications, be it a patched dialer for your … more

Is Cloud Storage Ready to Replace External Storage?

With more and more OEMs ditching SD cards on their flagships, cloud storage is … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Cover Art Isn't Showing Up.. HELP

23rd January 2014, 05:03 AM |#1  
OP Account currently disabled
Thanks Meter: 1
 
34 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
I cant get my music album cover art to show up in zooper. I followed all the instructions. Please help.
23rd January 2014, 06:49 AM |#2  
Aneel's Avatar
Senior Member
Flag Hyderabad
Thanks Meter: 2,012
 
982 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
Donate to Me
More
Smile
Quote:
Originally Posted by derod

I cant get my music album cover art to show up in zooper. I followed all the instructions. Please help.

add this code in the advanced parameters of the bitamp.. and it'd work fine i guess

HTML Code:
[b]#TMU_COVERART#[/b]
Please don't post your questions here it should be posted in zooper Widget General !
23rd January 2014, 01:17 PM |#3  
OP Account currently disabled
Thanks Meter: 1
 
34 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by Aneel

add this code in the advanced parameters of the bitamp.. and it'd work fine i guess

HTML Code:
[b]#TMU_COVERART#[/b]
Please don't post your questions here it should be posted in zooper Widget General !

I tried that code and also used: #TMU_COVERART# but it doesnt work.

Rolling eyes back to u.
23rd January 2014, 03:18 PM |#4  
kwerdenker's Avatar
Recognized Themer
Flag Probably the Zooper Forums
Thanks Meter: 2,512
 
1,449 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by derod

I tried that code and also used: #TMU_COVERART# but it doesnt work.

Rolling eyes back to u.

It would help a lot if you could provide a bit more information about your problem: which instructions did you follow exactly (link?), screenshots of you settings in MU, screenshot of your Advanced Parameters on the Bitmap module in Zooper, which media player app(s) did you test this with and also the versions of android, MU and Zooper you are using.

Without these information there is not a lot to go on
23rd January 2014, 07:11 PM |#5  
OP Account currently disabled
Thanks Meter: 1
 
34 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
Quote:
Originally Posted by kwerdenker

It would help a lot if you could provide a bit more information about your problem: which instructions did you follow exactly (link?), screenshots of you settings in MU, screenshot of your Advanced Parameters on the Bitmap module in Zooper, which media player app(s) did you test this with and also the versions of android, MU and Zooper you are using.

Hi.. The instructins I followed is from here:
http://webermatters.com/everything-z...dia-utilities/

I tested this with Google Music and I got the latest version of MU and Zooper. I'm using the latest 4.3 version of android.

Below are screenshots of MU and Zooper.



23rd January 2014, 07:29 PM |#6  
kwerdenker's Avatar
Recognized Themer
Flag Probably the Zooper Forums
Thanks Meter: 2,512
 
1,449 posts
Join Date:Joined: Apr 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by derod

Hi.. The instructins I followed is from here:
http://webermatters.com/everything-z...dia-utilities/

I tested this with Google Music and I got the latest version of MU and Zooper. I'm using the latest 4.3 version of android.

Below are screenshots of MU and Zooper.




Judging from the second picture, there is a problem between MU and Zooper. Normally the #TMU_COVERART# tag should expand to a file path like this:


Your settings in MU do look coorect though, so I'm not entirely sure where the problem is. Did you try rebooting and maybe clearing app data from MU and Zooper? Other users also reported that it sometimes suddenly just starts working, without them changing anything. Maybe you just need to try it again at some later time.
Other then that, I currently have no obvious solutions for you sorry.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	2014-01-23 19.24.09.jpg
Views:	740
Size:	101.5 KB
ID:	2535013  
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes