FORUMS

Chrome to phone... not working??

234 posts
Thanks Meter: 7
 
By Rosco911, Senior Member on 15th August 2010, 05:22 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I got the app on my phone and on my computer... but it cant connect on my phone.... anyone having this issue?
 
 
31st August 2010, 11:07 PM |#2  
blakestiffler's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 4
 
More
mine doesnt work either. It says sent one browser. Instructions are too simple to screw up.
1st September 2010, 05:40 PM |#3  
Member
Thanks Meter: 1
 
More
You opened and connected using your gmail acct via the app itself?

I forgot to do it for a few days after nand restoring and thought it wasn't working. I just needed to connect to my gmail acct again.

This was five minutes ago, lol.
The Following User Says Thank You to omnirage For This Useful Post: [ View ]
2nd September 2010, 07:16 AM |#4  
Senior Member
Kuala Lumpur
Thanks Meter: 12
 
More
you need to sign in to your gmail account on both browser and phone. works.
15th September 2010, 02:46 PM |#5  
Jp50's Avatar
Senior Member
Orange County, CA
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by naijaguy

you need to sign in to your gmail account on both browser and phone. works.

i'm on a rooted droid eris running tazz 6.0 froyo

lately chrome to phone stopped working for me too. I am logged in on my computer and the c to p app on my phone. it just does not work at all.

has worked flawlessly before. but for some reason now, my phone never receives the link.
15th September 2010, 04:52 PM |#6  
Senior Member
Los Angeles
Thanks Meter: 1
 
More
I have a rooted Aria running CM6 chrome to phone has stopped working, I have linked and relinked the app to no avail, also I'm unable to uninstall the app from my phone.

**Just got a new update for the application, working fine again.
Last edited by pcruz; 15th September 2010 at 09:48 PM. Reason: update
21st September 2010, 01:57 AM |#7  
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
More
C2P is not working anymore. It used to work fine, but with wiping and flashing, something has gone wrong. I have two Gmail accounts. It works well with one of them, but my main Gmail account is not working. I use my main account to synch contacts etc.

I have tried everything from wiping phone, deleting history data, reinstalling both chrome and chrome to phone, changing my password, but no avail. So it's probably not the app itself, but something went wrong with the connection of a certain account, or smt.. anyone?
Last edited by djind; 21st September 2010 at 02:02 AM.
21st September 2010, 10:32 AM |#8  
Member
Thanks Meter: 14
 
More
chrome to phone is not working on my phone either .... im not recieving any links ..i uninstalled the app and reinstalled it but its still not working
21st September 2010, 10:49 AM |#9  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
not working for me either. used to work, but stopped for some reason. Tried clearing c2p data, reinstalling, rolled back to version 2.0, nothing has worked so far...

rooted moto droid
21st September 2010, 11:12 AM |#10  
Zepiii's Avatar
Retired Forum Moderator
Flag www.generation-mobiles.net
Thanks Meter: 14
 
Donate to Me
More
I don't use Chrome To Phone, I use LinkPush which does exactly the same thing.

Simply type "LinkPush" on the market and install the plugin for chrome and it's done ^^
21st September 2010, 05:31 PM |#11  
h40's Avatar
Member
Atlanta, GA
Thanks Meter: 0
 
More
Running into this issue as well. I fixed it once before after doing a full wipe, but this time it still didn't work after a full wipe.

Anyone figure out what the deal is?

Read More
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes