Post Reply
Exclamation

[Q] Running out of memory

26th January 2014, 02:22 PM   |  #1  
Rpatton's Avatar
OP Member
Thanks Meter: 6
 
33 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
Has anybody else run into issue with running out of space ???

I just reset my razr M last week to factory because i kept having issue with memory running out. i reset it last week and only reinstalled what i had to deleted a bunch of crap as well as rooting it since i was taking it back to factoory and losing all my setup i figured id root it so i could reset again and not lose stuff but now today it says im out of memory again and clearing cache of a few apps (which is how i was fixing it before reset ) doesnt seem to be working the cache isnt full on anything and i cleared the ones that did have anything built up.....


Any ideas ?? it worked a week without problems and i have plenty of space on SD card if only i could move apps to sd card ???

Any help would be great
26th January 2014, 04:08 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 507
 
2,503 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by Rpatton

Has anybody else run into issue with running out of space ???

I just reset my razr M last week to factory because i kept having issue with memory running out. i reset it last week and only reinstalled what i had to deleted a bunch of crap as well as rooting it since i was taking it back to factoory and losing all my setup i figured id root it so i could reset again and not lose stuff but now today it says im out of memory again and clearing cache of a few apps (which is how i was fixing it before reset ) doesnt seem to be working the cache isnt full on anything and i cleared the ones that did have anything built up.....


Any ideas ?? it worked a week without problems and i have plenty of space on SD card if only i could move apps to sd card ???

Any help would be great

Do a safe boot. Power up & hold the vol down key, once you see the first splash logo, all the way home.

But I think you need a RSD lite restore. LOOK around with a real browser. I posted a House of Moto link in the general forum. There is one "stock restore" in my stickys
26th January 2014, 04:23 PM   |  #3  
RikRong's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 434
 
1,185 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
FDR doesn't always clear all the data. Do like Avi said and do a complete restore. Also, the phone doesn't have a lot of memory, so get rid of any apps that you don't use. There's no point in having hundreds of apps if you never use them. I DL less than 20 apps on both my phones and most of them are for root functions and a few "useability" apps.
30th January 2014, 03:43 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 125
 
1,581 posts
Join Date:Joined: Apr 2007
More
If you have any big games (like Gameloft and EA games for example), they sometimes use gigs and gigs of space so you don't even need very many apps to fill up your /data partition.

What I do is move the gigs of data off the /data partition and to physical sdcard using the Directory Bind app. You will need to be rooted to use the app.
The Following User Says Thank You to GnatGoSplat For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools
Display Modes