FORUMS

[Q] N8000 Not registered on Network

5 posts
Thanks Meter: 0
 
By falconsson, Junior Member on 24th January 2014, 11:38 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Everything else works fine... When I search for network it can find them but when I select one of them it doesn't do anything. If I select automatic network it says 'Registered to network' but doesn't really register...
Can anyone help please?
Thank You !...
Last edited by falconsson; 31st January 2014 at 09:25 PM.
 
 
19th February 2015, 08:28 AM |#2  
Junior Member
Flag shiraz
Thanks Meter: 2
 
More
Quote:
Originally Posted by falconsson

Everything else works fine... When I search for network it can find them but when I select one of them it doesn't do anything. If I select automatic network it says 'Registered to network' but doesn't really register...
Can anyone help please?
Thank You !...

hi... i have this problome too.
The Following User Says Thank You to sahamipoor For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes