Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,804,709 Members 47,178 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Need Note 3 UI Rom for Micromax A116i

Tip us?
 
vgopalap
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 2
Posts: 47
Join Date: Jan 2014
Location: Hyderabad
Default Need Note 3 UI Rom for Micromax A116i

I need Note 3 ported rom for my Micromax A116i mobile I tried SamFlare V4 rom but camera is not working. I tried replacing the boot.img and after that Cam is working fine but storage is not detecting. Please help me in this
 
shivambajaj
Old
#2  
Senior Member
Thanks Meter 73
Posts: 501
Join Date: Jun 2013
Before u post anything please research there are 2 roms with the note 3 ui

I request mod to please close this thread!!

Sent from my GT-I9300 using XDA Premium App
 
rajneeshk
Old
#3  
rajneeshk's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 170
Posts: 389
Join Date: Sep 2013
Location: gurgaon

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by vgopalap View Post
I need Note 3 ported rom for my Micromax A116i mobile I tried SamFlare V4 rom but camera is not working. I tried replacing the boot.img and after that Cam is working fine but storage is not detecting. Please help me in this
Instead of asking new note3 ROM you should ask solution of your problem.

Sent from my Micromax A116i using XDA Premium 4 mobile app
Press Thanks if I have helped you in any way. You can donate to me as well if you like my work.

My work : Oppo R819 Stock Android for Micromax CHD

 
ajeeshcr20
Old
#4  
ajeeshcr20's Avatar
Member
Thanks Meter 18
Posts: 34
Join Date: Jul 2012
Location: thrissur
Wink Try diz soluition

Click this [Soluition][New][First in XDA Latest Camera Fix By Ajeesh.C.R and i am 1000000 tyms sure itz helps u

If i helpd u plz say juz a thankz
 
anas_9959
Old
#5  
Member
Thanks Meter 10
Posts: 40
Join Date: Nov 2012
Location: hyderabad
Default canvas

Dear Ajeesh,
I hope you received the boot.img I sent last time. Is it possible to fix the Camera issue and send it back to me. Once again thanks in advance.
I am not able to use any of the Samsung...

same here
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes