FORUMS

Optimize Battery Life with This Useful App

Battery life is an important aspect of your smartphone, especially if you use it for more … more

The OnePlus 2 & The Year of Smartphone Compromises

We are very close to entering the last third of 2015, and we have now seen many of … more

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

[Q] Need Wifi Help (Not turning on)

21 posts
Thanks Meter: 0
 
By thejawa, Junior Member on 27th January 2014, 08:32 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I was running MJA/CM10.2 but needed to update my PRL.

In the process, I decided to update to MK2/CM11.

I started by flashing Stock MK2 w/Root ROM (http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2586586) then ODINd the MK2 Firmware (http://forum.xda-developers.com/show...php?p=42954149) to get Sense.

PRL and Profile updates, noticed that my Wifi wasn't connecting at that point.

Flashed CM11's Snapshot (http://download.cyanogenmod.org/?dev...&type=snapshot), flashed Wifi Fix, and my wifi is stuck on "Turning on wifi" and won't get past that point.

Anyone know what I need to do to get wifi restored? I've been searching for solutions for about an hour and can't really find one.
 
 
27th January 2014, 09:48 PM |#2  
daniel4653's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 2,871
 
More
You have to wipe your phone to get it to work. And possible Odin a tar. Those have been the ooy two ways i have been able to solve it.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk

---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------

What do you mean you flashed MK2 firmware to get "sense"?

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
27th January 2014, 10:19 PM |#3  
OP Junior Member
Palm Bay
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by daniel4653

You have to wipe your phone to get it to work. And possible Odin a tar. Those have been the ooy two ways i have been able to solve it.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk

---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------

What do you mean you flashed MK2 firmware to get "sense"?

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk

I've tried multiple Factory Wipes to fix it, to no avail.

I flashed the stock rom and MK2 firmware to get a Sense rom so I could update PRL and Profile.
Last edited by thejawa; 27th January 2014 at 10:24 PM.
27th January 2014, 10:23 PM |#4  
daniel4653's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 2,871
 
More
Quote:
Originally Posted by thejawa

I've tried multiple Factory Wipes to fix it, to no avail.

Then I would suggest Odin MK2 tar.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
27th January 2014, 10:36 PM |#5  
OP Junior Member
Palm Bay
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by daniel4653

Then I would suggest Odin MK2 tar.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk

Is there one without Knox?
27th January 2014, 10:37 PM |#6  
daniel4653's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 2,871
 
More
Quote:
Originally Posted by thejawa

Is there one without Knox?

If you're on MF9 boot loader then Odin that since by you asking that question it seems you don't have Knox at all.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
27th January 2014, 10:43 PM |#7  
OP Junior Member
Palm Bay
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by daniel4653

If you're on MF9 boot loader then Odin that since by you asking that question it seems you don't have Knox at all.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk

I just Odin'd Unknownforce's MK2 tar again, still no wifi.
27th January 2014, 10:47 PM |#8  
daniel4653's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 2,871
 
More
Quote:
Originally Posted by thejawa

I just Odin'd Unknownforce's MK2 tar again, still no wifi.

Now try the whole ROM Odin.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
Post Reply Subscribe to Thread

Tags
cm11, fix, mk2, wifi
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes