Post Reply

[fixed: RSD flash] SS, wiped stock slot, stuck after bootlogo

19th January 2014, 06:19 PM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
75 posts
Join Date:Joined: Jan 2009
okay I am an idiot and I need help.

I wanted do restore a backup into the stock slot with SS, wiped it... and just turned it off. now all I get is a black screen after the moto logo. I don't get the option to enter SS. however I can boot into fastboot and standard recovery.

what can I do to get my phone working again?


thx a lot


-----

took the long way and rsd-flashed, rerooted. phone is working again.
Last edited by fleity; 19th January 2014 at 08:09 PM.
20th January 2014, 01:26 AM   |  #2  
1droidmod's Avatar
Senior Member
Flag Sioux Falls
Thanks Meter: 158
 
780 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
More
U r alright!! Look at this... Not a single response. For me and many many others this is a very very simple fix. But for a lot more people is very aggravating very difficult. You are very much like me. You figured it out as you wanted it that much you didn't wait around and asking in ten different threads and have somebody spoon feed you. I'm only saying this this to you because you have that same drive I have and I have to recognize it. You can go the distance and keep going. Long way short way any way, not one single response.Boom!!! Feels pretty good right, to do something on your own like that

XT912 RaZR SpYdEr CDMA
hit ThAnKs if I was helpful!!!
23rd January 2014, 09:27 PM   |  #3  
Member
Thanks Meter: 13
 
88 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
i had the same problem. i still dont know how to delete the stock slot without deleting safestrap and getting a brick. i always wanted to do a clean install of a newer kitkat rom...
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes