FORUMS

The OnePlus 2 & The Year of Smartphone Compromises

We are very close to entering the last third of 2015, and we have now seen many of … more

OnePlus 2 Teardown, Major Android Vulnerability – XDA TV

The OnePlus 2 has been officially released. That and much more news is … more

What Do You Think About Fingerprint Scanners?

More and more phones are featuring fingerprint scanners, and with many promising … more

What’s Next for Samsung and Its Flagships?

If we were to say that the Galaxy S6 was a leap of faith made by Samsung, we … more

Cross flash Xperia Z ultra and Z Ultra Google play edition

754 posts
Thanks Meter: 500
 
By monivan, Senior Member on 29th January 2014, 11:26 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
The title said it all. Can I flash a Z ultra firmware on to Z ultra Google play edition?

Sent from my SGP321 using XDA Premium 4 mobile app
 
 
29th January 2014, 12:44 PM |#2  
Senior Member
Flag Írebro, Sweden
Thanks Meter: 438
 
More
No.
29th January 2014, 06:43 PM |#3  
SpyderTracks's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 582
 
More
Quote:
Originally Posted by monivan

The title said it all. Can I flash a Z ultra firmware on to Z ultra Google play edition?

Sent from my SGP321 using XDA Premium 4 mobile app

Not yet at least. Don't think anyone's thought of doing it that way, but good idea for a dev looking for a project?

Sent from my C6833 using XDA Premium 4 mobile app
30th January 2014, 04:47 AM |#4  
blueether's Avatar
Senior Member
Flag Te Awamutu, New Zealand
Thanks Meter: 1,637
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by SpyderTracks

Not yet at least. Don't think anyone's thought of doing it that way, but good idea for a dev looking for a project?

Sent from my C6833 using XDA Premium 4 mobile app

I have thought about it but dont have a GPe to play with, should be easy enough to make the ROMs with @DooMLoRD's kernel?

And I think at the moment it could only be a 4.4 based rom? or would the underlying system boot a 4.3 rom?

IF you did flash a ZU rom on to a GPe I dont think that there is an easy root back to pure GPe at the moment as there are no FTFs?, and I think I heard someone say that the GPe uses something different?

Lots of questions...
10th June 2015, 09:12 AM |#5  
yashkadam0012's Avatar
Senior Member
Flag mumbai
Thanks Meter: 14
 
More
can i flash GPE software on ZU its work or not ??
10th June 2015, 12:53 PM |#6  
Senior Member
Thanks Meter: 697
 
More
Quote:
Originally Posted by yashkadam0012

can i flash GPE software on ZU its work or not ??

No, the partition sizes are different which will cause a hardbrick. There is a fully functional port here though.
http://forum.xda-developers.com/xper...ubber-t2961315
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes