FORUMS

Dr.Ketan Brings The S6 Theme Store To The Note 4

Dr.Ketan has submitted a video to the forums showing a functional port of the Galaxy S6 … more

Do You Have Insurance on Your Smartphone?

While affordable smartphones are becoming more available, the majority of high-end flagships … more

Apple Music Will Increase iTunes Match to 100,000 Songs

The battle for music streaming subscription dominance is starting to really heat … more

Xposed Framework Updated to v65

Xposed Framework is an extremely popular modification platform for Android, so much so that we included … more

Having a major issue with the rom V5. Please help!

4 posts
Thanks Meter: 0
 
By teamdaddyz, Junior Member on 29th January 2014, 11:36 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi to All members,

I flashed V5 rom by Anirudhks. But When i dial and call, the phone reboots. It was working perfectly with the stock rom. Please help me i`m already very frustrated.

Also, my external SD card is not detected. If anyone knows the fixes please help me i`ll be very grateful to you.

Thank you.
 
 
29th January 2014, 11:39 AM |#2  
esimon311's Avatar
Senior Member
Flag V-Town
Thanks Meter: 524
 
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by teamdaddyz

Hi to All members,

I flashed V5 rom by Anirudhks. But When i dial and call, the phone reboots. It was working perfectly with the stock rom. Please help me i`m already very frustrated.

Also, my external SD card is not detected. If anyone knows the fixes please help me i`ll be very grateful to you.

Thank you.

Did you flash your modem?
And are you sure you flashed V5 and not the new V6 test build?

"Klaatu Barada Nikto"
29th January 2014, 11:42 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by esimon311

Did you flash your modem?
And are you sure you flashed V5 and not the new V6 test build?

"Klaatu Barada Nikto"

Yes i have flashed modem and signals are working fine. And yes it is v5 rom.
29th January 2014, 01:55 PM |#4  
esimon311's Avatar
Senior Member
Flag V-Town
Thanks Meter: 524
 
Donate to Me
More
Have you tried sipping and reflashing,,,
That would be my only suggestion.

"Klaatu Barada Nikto"
29th January 2014, 02:09 PM |#5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by esimon311

Have you tried sipping and reflashing,,,
That would be my only suggestion.

"Klaatu Barada Nikto"

I didn't get Sipping?

Do you mean i re-flash v5 rom? I did it many times but all in vain.
29th January 2014, 04:03 PM |#6  
esimon311's Avatar
Senior Member
Flag V-Town
Thanks Meter: 524
 
Donate to Me
More
Lol auto correct. Suppose to say full wipe. Well I'm fresh out if ideas. Sorry.

"Klaatu Barada Nikto"
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes