Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,781,898 Members 48,402 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[Q][Huge Noob] S4 installing custom BL and CP Failed

Tip us?
 
Chizimaru
Old
#1  
Junior Member - OP
Thanks Meter 0
Posts: 9
Join Date: Jan 2014
Question [Q][Huge Noob] S4 installing custom BL and CP Failed

I had an i9508 s4 with the 4.3 update and I tried to install this custom rom http://wanamlite.com/2014/01/17/wana...-4-4-2-xposed/

When I got to the bootloader and modem flashing part, It failed on ODIN, but I had to install the rom anyway because it was basically looping from the wipe. The wifi doesn't work and I can't register unto my sim's network. Please help, this is my first android phone and I have been googling for weeks to still have no idea what I'm doing.
 
Inamati
Old
#2  
Inamati's Avatar
Junior Member
Thanks Meter 2
Posts: 14
Join Date: Apr 2012
Location: Lisboa
Default Troubleshooting

Quote:
Originally Posted by Chizimaru View Post
I had an i9508 s4 with the 4.3 update and I tried to install this custom rom http://wanamlite.com/2014/01/17/wana...-4-4-2-xposed/

When I got to the bootloader and modem flashing part, It failed on ODIN, but I had to install the rom anyway because it was basically looping from the wipe. The wifi doesn't work and I can't register unto my sim's network. Please help, this is my first android phone and I have been googling for weeks to still have no idea what I'm doing.

Did you put the BL in the Bootloader and the CP in the Phone and if so what odin did you use?
Where did it fail did odin say it failed or you assume it failed because the phone didn't boot after?
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes