5,594,805 Members 36,409 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Vibrates every second, no download no recovery, changed power button

Tip us?
 
Fulfen
Old
(Last edited by Fulfen; 30th January 2014 at 08:53 AM.)
#1  
Fulfen's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 52
Posts: 373
Join Date: May 2011
Default Vibrates every second, no download no recovery, changed power button

Hello guys, i'm trying to repair my girlfriends t989, you know all girls are destroying phones. so the problem is, that you put in the battery, phone 1st time boots and after 5 secs, just black screen and vibrates. i've searched for this problem, and it says that is the power button, yesterday i changed it, so i thing its something with software, any help guys?

UPDATE: i can go in download mode, but only for a few secs, then slighly blue screen flashes and again vibrating

Is there any way to flash software not through download mode and recovery?
 
-greenboy-
Old
#2  
-greenboy-'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter 21
Posts: 366
Join Date: May 2011
Location: Triangle, VA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Fulfen View Post
Hello guys, i'm trying to repair my girlfriends t989, you know all girls are destroying phones. so the problem is, that you put in the battery, phone 1st time boots and after 5 secs, just black screen and vibrates. i've searched for this problem, and it says that is the power button, yesterday i changed it, so i thing its something with software, any help guys?

UPDATE: i can go in download mode, but only for a few secs, then slighly blue screen flashes and again vibrating

Is there any way to flash software not through download mode and recovery?
This is the power button for sure.
I had the same problem, and all I did was to open the screws and clean the contacts with alcohol and clean up the edges with tooth pick and put everything back again. Tried couple of times and that fixed my issue.

Hope that helps. .

Sent from my SGH-M919
 
Fulfen
Old
#3  
Fulfen's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 52
Posts: 373
Join Date: May 2011
Quote:
Originally Posted by -greenboy- View Post
This is the power button for sure.
I had the same problem, and all I did was to open the screws and clean the contacts with alcohol and clean up the edges with tooth pick and put everything back again. Tried couple of times and that fixed my issue.

Hope that helps. .

Sent from my SGH-M919
well, i changed the whole button, so thats strange
 
-greenboy-
Old
#4  
-greenboy-'s Avatar
Senior Member
Thanks Meter 21
Posts: 366
Join Date: May 2011
Location: Triangle, VA

 
DONATE TO ME
Quote:
Originally Posted by Fulfen View Post
well, i changed the whole button, so thats strange

Button changed, that's good.
Looks and Clean where button sits and button contacts and sides.


Sent from my SGH-M919
The Following User Says Thank You to -greenboy- For This Useful Post: [ Click to Expand ]
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes