Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Storage Data not working after installing custom ROM

OP Shoib

19th August 2013, 09:19 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
57 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Hi. I've recently got into to ROM'ing on my Razr HD (XT926). I've tried about 3 different ROMs, and I'm currently using the Liquid Smooth ROM. My problem is that with every ROM I've used, the data isn't working. I'm running at&t thanks to modem unlocking the phone. I can make and receive calls as well as receive text messages, however, I can't send text messages and I can't access an Internet connection through the network's data. I've tried doing the modem unlock a few more times, although that hasn't done anything. Has anyone experienced this problem, and is there a way to fix it? Thanks.
19th August 2013, 05:29 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 400
 
1,985 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Try using the Roms for the xt925.

Sent from my PACMAN MATRIX HD MAXX
19th August 2013, 05:35 PM   |  #3  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
57 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by deeje00

Try using the Roms for the xt925.

Sent from my PACMAN MATRIX HD MAXX

Are you sure they'll work the same?
19th August 2013, 05:41 PM   |  #4  
Senior Member
Thanks Meter: 400
 
1,985 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Yes it's still basically the save phone. Or you could try this.
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2165746

Sent from my PACMAN MATRIX HD MAXX
20th August 2013, 09:34 AM   |  #5  
juanepichio's Avatar
Member
Thanks Meter: 19
 
80 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Sometimes we need to manually set the access point names (APN). It happens to me everytime I flash a new rom. Check on Settings > More... > Mobile networks > Access Point Names, or similar. Now, if missing, you must add every APN your carrier uses to establish a data connection.

Hope it helps.
22nd August 2013, 08:10 AM   |  #6  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
57 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by juanepichio

Sometimes we need to manually set the access point names (APN). It happens to me everytime I flash a new rom. Check on Settings > More... > Mobile networks > Access Point Names, or similar. Now, if missing, you must add every APN your carrier uses to establish a data connection.

Hope it helps.

This sort of worked. I was able to get my connection back, but it keeps flickering on and off. I've tried adding all the APNs, but it will only let me save two. Every time I add another and press the "save" button, nothing happens and the APN doesn't appear. Sometimes I can send text messages whenever the data shows up, but most of the time, it doesn't. This is getting really frustrating.

Anyone on this forum with an XT926 have it running on at&t and on a custom ROM?
22nd August 2013, 10:30 AM   |  #7  
Senior Member
Thanks Meter: 400
 
1,985 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Well the xt926 is strictly cdma I believe. While the xt925 is a gsm version.

Sent from my PACMAN MATRIX HD MAXX
22nd August 2013, 09:38 PM   |  #8  
juanepichio's Avatar
Member
Thanks Meter: 19
 
80 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by Shoib

This sort of worked. I was able to get my connection back, but it keeps flickering on and off. I've tried adding all the APNs, but it will only let me save two. Every time I add another and press the "save" button, nothing happens and the APN doesn't appear. Sometimes I can send text messages whenever the data shows up, but most of the time, it doesn't. This is getting really frustrating.

Anyone on this forum with an XT926 have it running on at&t and on a custom ROM?

Glad it "sort of" worked. Not showing anything or more than two APN it's a common bug between roms, as far I can recall it does add them anyway. Just being curious, which rom and build are you using? Are you sure your XT926 is GSM?
23rd August 2013, 01:23 AM   |  #9  
OP Member
Thanks Meter: 3
 
57 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Quote:
Originally Posted by deeje00

Well the xt926 is strictly cdma I believe. While the xt925 is a gsm version.

Sent from my PACMAN MATRIX HD MAXX

But the XT926 has GSM radios and can access at&t's HSPA+ through a modem unlock.

Quote:
Originally Posted by juanepichio

Glad it "sort of" worked. Not showing anything or more than two APN it's a common bug between roms, as far I can recall it does add them anyway. Just being curious, which rom and build are you using? Are you sure your XT926 is GSM?

LiquidSmooth 4.2.2
26th August 2013, 10:51 AM   |  #10  
Senior Member
Thanks Meter: 529
 
2,621 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by Shoib

But the XT926 has GSM radios and can access at&t's HSPA+ through a modem unlock.



LiquidSmooth 4.2.2

The only fix for unsteady 4g is a restore to the phone's orig sw & start modding again from there.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes