Post Reply

Problems with ruu

30th January 2014, 01:40 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 58
 
361 posts
Join Date:Joined: May 2013
I wanted to ruu back to the 2.06 but I can't load my phone back up. Its able to go to boot loader screen. Should I be able to run the ruu exec from the boot loader screen? Will the exe recognize my phone?

I'm at work and can't try it till I get home.

Sent from my DROID RAZR using XDA Premium HD app
30th January 2014, 03:33 PM   |  #2  
Jaggar345's Avatar
Senior Member
Flag Amston
Thanks Meter: 154
 
1,087 posts
Join Date:Joined: May 2012
More
Yes put the phone into the bootloader when you go to run the ruu and it should do its thing. It takes about 10mins.

Sent from my HTC6435LVW using XDA Premium 4 mobile app
The Following User Says Thank You to Jaggar345 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes