Official TWRP Recovery Lands on Micromax Canvas Magnus

With the recent release of Android One, Micromax and MediaTek released fully buildable … more

Update Overload: SuperSU Heavily Updated

There are apps and apps out there. Very few can reach the level of popularity required to stay at … more

Lollipop Leak Available for the Sprint Galaxy S5

Since the Android 5.0Lollipop’s official release not too long ago, we’ve seen … more

CPU Spy Gets an Android Lollipop Makeover

At some point in the distant past, you probably heard of CPU Spy for Android by XDARetired … more

Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

play store error 403

OP 0ground0

11th February 2014, 10:39 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
21 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Hi,

Yesterdat I decided to flash a new rom to my galaxy tab 2 10 inch. This because I was still running JB en good KK roms are available.
First I made a backup with TWRP. Then I needed to update my recovery so i decided to go with CWM. After this is done I installed omnirom.

Here starts the problem. Everything is working fine except for play store. When i try to download a app (I can browse) it says "appname can not be downloaded due to an error (403)" . After googling and trying some stuff with my internet connection it still didn't work, so I decided to change to Dhollmen. Here the same problem.

Now I decided to restore my backup. iFirst I needed to install TWRP again (i thought they were compitable with each other backups, but it turns out not). I restored my old backup (it showd one fail) and now it is also the same on my old rom, oncly CM 10.2 shows the error" error retrieving information from server. [RPC:S-3]"

does anybody know how to fix this?

thanx in advance!
12th February 2014, 12:38 AM   |  #2  
njstein's Avatar
Senior Member
Flag Boise
Thanks Meter: 495
 
1,499 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Hey, I just read that the play store is having issues and that many users are getting the 403 error. So give it a bit and I'm sure it'll be back up soon.

Sent from my GT-P5110 using XDA Premium 4 mobile app
12th February 2014, 09:21 AM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
21 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
Thank you for your reaction,

I just wiped everything again last night and installed omnirom again, and it is working now. So it was pure coincidence that the play store was out or it didn't wipe the caches correctly with CWM.

Anyway, it is solved now
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes