Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Signal problem

OP gabyif

30th January 2014, 02:45 PM   |  #1  
gabyif's Avatar
OP Senior Member
Flag Bucharest
Thanks Meter: 188
 
717 posts
Join Date:Joined: Jul 2012
More
So I have a problem with my one s,I put a SIM Card i it and after 2-3 hours shows me that I don't have any sim card in it.What can I do?
Looks like in the image,even if I have SIM in it.I tried to change the SIM but the same problem.Help me please
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1370291171039.jpg
Views:	24
Size:	36.2 KB
ID:	2548585  
31st January 2014, 10:00 AM   |  #2  
the_ziom's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 8
 
138 posts
Join Date:Joined: Nov 2012
More
Quote:
Originally Posted by gabyif

So I have a problem with my one s,I put a SIM Card i it and after 2-3 hours shows me that I don't have any I sim card in it.What can I do?
Looks like in the image,even if I have SIM in it.I tried to change the SIM but the same problem.Help me please

Perhaps you could try a different rom. I had the same problem with Maximus Rom I had to restart my phone to get my signal back so i tryed a different Rom and it worked.
These are roms that have Sense5 and don't have the signal issues

zenRom5:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2308765

MagioRom:
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2524717
Last edited by the_ziom; 31st January 2014 at 10:07 AM.
2nd February 2014, 12:32 AM   |  #3  
Junior Member
Thanks Meter: 1
 
28 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
i had the same problem before, but when i installed Maximus ROM it's solved.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes