Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,729,489 Members 45,511 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Edit Lockscreen items/layout - JB 4.1.1

Tip us?
 
bsuhas
Old
#1  
bsuhas's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 2839
Posts: 980
Join Date: Dec 2011

 
DONATE TO ME
Default Edit Lockscreen items/layout - JB 4.1.1

I am using Micromax A110. It has JB which is almost vanilla JB - as comes from google (with some bloatwares added, thats it).

I was quiet used to lockscreen layout where swipe left unlocks the screen and swipe up launches google now. My device manufacturer rolled out an update and now it has swipe up to unlock and no google now shortcut.

I believe this is driven by some XML in layout..I am not expert but have decompiled the framework-res.apk but coudnt locate the place where I should change to get my favourite lockscreen layout back... anyone please help me.
Click 'Thanks' button if my above post helped you.
I work on Suvi ROM, Suvi Tool and Suvi Booster Script
 

My devices
- Micromax A110 Canvas 2
- Samsung Galaxy 3 i5801
My work -
One of the best ROMs for the Micromax A110 -
Suvi ROM
A generic android suit for windows (PC,Java) - Suvi Tool
A CPU manager script which boost your phones performance(init.d script) - Suvi Booster Script
 
bsuhas
Old
#2  
bsuhas's Avatar
Recognized Developer - OP
Thanks Meter 2839
Posts: 980
Join Date: Dec 2011

 
DONATE TO ME
bump

anyone?
Click 'Thanks' button if my above post helped you.
I work on Suvi ROM, Suvi Tool and Suvi Booster Script
 

My devices
- Micromax A110 Canvas 2
- Samsung Galaxy 3 i5801
My work -
One of the best ROMs for the Micromax A110 -
Suvi ROM
A generic android suit for windows (PC,Java) - Suvi Tool
A CPU manager script which boost your phones performance(init.d script) - Suvi Booster Script
 
Jeet Chowdhury
Old
#3  
Jeet Chowdhury's Avatar
Member
Thanks Meter 1
Posts: 68
Join Date: Oct 2011
Location: Kolkata, India

 
DONATE TO ME
i want to do the same. how can i do that?
 
Sam Solomon
Old
#4  
Sam Solomon's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 2780
Posts: 1,376
Join Date: Dec 2012
Location: Kollam

 
DONATE TO ME
Prompt Solution is easy

Its easy as Editing "Build.prop"

This Line : curlockscreen=2

Edit it with "1" or "3"
 
mathan7
Old
#5  
mathan7's Avatar
Member
Thanks Meter 8
Posts: 88
Join Date: Jul 2013
no use i try it my lava iris 501
jb 4.1.1
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes