Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[ROM]FLOWKaT[UBL][v1.1]

OP jancsessz

3rd February 2014, 04:29 PM   |  #1  
OP Account currently disabled
Thanks Meter: 662
 
501 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Donate to Me
More

Based CM11 and Nayakernel v0.3
Changelog:
Quote:

v1.0
-Gamer navbar
-init.d support
-build.prop tweak
-fully zipaligned
-themed keyboard and others ;D
-Pureperformance-X
-adrenalin booster
-init.d scripts...

V1.1

->Fixed battery bug
->Liquid smooth tweak
->Latest cyanogenmod
->Modofided bootanimation
->Fully kit kat theme
->Themed apollo minimal walkman style
->Kit kat icons
->Viper4android sound mod
->XSPbooster script
->New theme added
->Resized navbar to 36dpi
->Supercharged rom

Screenshoot

Install:
Copy to sdcard FLOWKaT
Flash boot.img
Factory reset
Wipe cache
Advenced/wipe dalvik
Install the rom
Install the gapps

Testing version.

Open terminal emulator
type:
Quote:

Su
XSPbooster

Su
XSPtm

Thanks to: Steph310 Pure Black bootanimation

Last edited by jancsessz; 1st March 2014 at 07:46 PM.
The Following 10 Users Say Thank You to jancsessz For This Useful Post: [ View ]
3rd February 2014, 05:11 PM   |  #2  
@non4's Avatar
Senior Member
Flag Gothicus
Thanks Meter: 819
 
3,744 posts
Join Date:Joined: Jun 2012
More
Any chance of a performance vid? Asphalt 8 high graphics looking forward to trying when I have time

Sent while my supervisor wasn't looking
3rd February 2014, 05:12 PM   |  #3  
dotzi75's Avatar
Senior Member
Flag Meiningen
Thanks Meter: 57
 
164 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
have you fixed the issue with the batterystats?
3rd February 2014, 07:09 PM   |  #4  
Senior Member
Flag Makassar
Thanks Meter: 26
 
123 posts
Join Date:Joined: May 2012
Donate to Me
More
"Gamer Navbar".. Do you mean full screen navbar for gamer?

Sent from my C5303 using XDA Premium 4 mobile app

---------- Post added at 01:09 AM ---------- Previous post was at 01:05 AM ----------

Quote:
Originally Posted by agileart

"Gamer Navbar".. Do you mean full screen navbar for gamer?

Sent from my C5303 using XDA Premium 4 mobile app

Because in cm11 when playing games, i cant make it fullscreen even i activate expanded fullscreen.

Sent from my C5303 using XDA Premium 4 mobile app
3rd February 2014, 07:17 PM   |  #5  
Member
Thanks Meter: 2
 
74 posts
Join Date:Joined: May 2010
what about the battery stats? Did you fixed?

Odesláno z mého C5303 pomocí Tapatalk
3rd February 2014, 07:34 PM   |  #6  
OP Account currently disabled
Thanks Meter: 662
 
501 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Donate to Me
More
What this bug battery stats???

Tapatalk-kal küldve az én LT26i-el
3rd February 2014, 07:42 PM   |  #7  
dotzi75's Avatar
Senior Member
Flag Meiningen
Thanks Meter: 57
 
164 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
In settings is no Option for battery. And the icon shows permanent 100%, sometimes more like 1785%

Sent from my C5303 using xda app-developers app
3rd February 2014, 07:44 PM   |  #8  
Member
Thanks Meter: 2
 
74 posts
Join Date:Joined: May 2010
Flashed your ROM yestarday. Came from CM 11.0 build 303, did factory reset, wipe cache + dalvik, flash kernel and then your ROM, flash gapps. ROM looks great and smooth, but I have problem with battery stats. The ROM doesn't show the battery stats with actual amount of battery. I try to reflash with wipe cache + dalvik, but still the same result.
The ROM show me still 100% of battery after 20hour using, temperature shows 0,6°C.
3rd February 2014, 09:16 PM   |  #9  
OP Account currently disabled
Thanks Meter: 662
 
501 posts
Join Date:Joined: Aug 2013
Donate to Me
More
Okey.
Deleting data/system/batterystas.bin reboot phone.
Todey Started v1.1 version. Feb. 12 upload.

Tapatalk-kal küldve az én LT26i-el
Last edited by jancsessz; 3rd February 2014 at 09:19 PM.
3rd February 2014, 09:49 PM   |  #10  
dotzi75's Avatar
Senior Member
Flag Meiningen
Thanks Meter: 57
 
164 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
I hope you can fix this bug! Your Rom is awesome, but with this bug i can't use it!

Thank you for your hard work, i have tried it for myself, but i'm to busy and have no time for development!

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes