FORUMS

Time-Lapse with ChronoSnap – XDA App Review

Some of the most interesting pictures are time-lapse animations that capture the … more

XeroAsh Theme for CM12

This theme by XDA Senior Member balrajs99 features a black and slate gray UI that gives your phone a … more

Samsung Galaxy S6 To Receive Major Camera Update

When the Samsung Galaxy S6 and S6 Edge were launched, they became the prime focus for … more

Tactile: An Addicting Game with Beautiful Material Design

The game industry has been around for decades, catering to a wide … more
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

CM11 no LTE?

6th February 2014, 09:15 AM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 4
 
More
Phone: m919
Rom: CM11 Nightlies 2/4/14
Carrier: AT&T
Modem: Mk2 baseband w/Mdl non-hlos

I have searched and tried methods of trying to get LTE working by *#*#4636#*#* and selecting LTE/GSM auto (PRL) but the setting never sticks and it reverts back to GSM auto (PRL). I have also tried under settings/mobile networks/preferred network type to LTE/GSM/WCDMA and that always reverts to GSM/WCDMA auto. I also have tried different APN settings "ATT Phone" should be right although I have tried ATT LTE pta and ATT wap.cingular.

When I select the LTE options I do receive an LTE signal until I make a phone call or lose signal/reboot. It then switches to Hspa+ and never automatically back to LTE.

I first thought it was a hardware issue but I tried a GPE rom and LTE worked great! Too bad GPE isn't CM

I'm bummin... any ideas?
Last edited by Faint333; 6th February 2014 at 09:18 AM.
 
 
7th February 2014, 10:49 PM |#2  
OP Junior Member
Thanks Meter: 4
 
More
LTE issues fixed with CM11 jfltetmo nightly 2/7/14!
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes