Transformers – Free On Google Play

more

WhatsApp Begins Perma-Banning Users of Unofficial Clients

The post WhatsApp Begins Perma-Banning Users of Unofficial Clients appeared first … more

Huawei: A Giant the Western World Should Look Out For

The post Huawei: A Giant the Western World Should Look Out For appeared first on … more

RAVPower RP-WD02 – Android Accessories Review

more
Post Reply

Sprints 4.4 update

OP SelfElevated2

14th February 2014, 03:37 PM   |  #1  
SelfElevated2's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 273
 
822 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Is it possible to make they're repacked rom usable for us? They already made it a flashible zip with root and removed Knox. Can someone make it usable for att or do we just have to wait for a GSM carrier to get the update?
15th February 2014, 06:08 PM   |  #2  
thatsupnow's Avatar
Senior Member
Flag Vernon
Thanks Meter: 394
 
1,826 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
I'm sure you could just port it over. It's not very difficult to do, there are lots of tutorials on how it's done
17th February 2014, 07:49 AM   |  #3  
DeadlySin9's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 659
 
1,335 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by SelfElevated2

Is it possible to make they're repacked rom usable for us? They already made it a flashible zip with root and removed Knox. Can someone make it usable for att or do we just have to wait for a GSM carrier to get the update?

Quote:
Originally Posted by thatsupnow

I'm sure you could just port it over. It's not very difficult to do, there are lots of tutorials on how it's done

We can't make use of it. OTA's aren't in normal ROM format, they're made to patch files. They can't be ported, and run many checks first to make sure the device is the correct one before flashing. Not to mention modifying it would lose the signature we don't have that it needs to flash. Now, if someone took the OTA and then made a flashable zip from the stock system files, then it would be in a nice ROM format but it still wouldn't update and you could only use it if you have an unlocked/exploitable bootloader, at which point you should check the big guide in the general section about running other carrier's ROMs.
The Following User Says Thank You to DeadlySin9 For This Useful Post: [ View ]
18th February 2014, 12:42 PM   |  #4  
SelfElevated2's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 273
 
822 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
Yeah Im on amdl boot loader. I'm sure we'll get our own update sometime. I only asked because If a update came out for tmo or 9505 we'd have it as soon as someone made it into a flashible zip. Wasn't sure if sprints was be that helpful . Thanks for the info tho
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes