Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Notification LED

OP ffp.

10th December 2013, 08:18 PM   |  #1  
ffp.'s Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 16
 
278 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
When i have a missed call or a message my led blink green or blue respectively. And when i got a missed call and then someone send me a sms, my led blinks green. But when i got sms (led blinking blue) and then i get a missed call, my led turns off and i won't know that i have neither of the notifications...

It is supposed to work this way? How can i make it blink?
10th December 2013, 09:20 PM   |  #2  
Gjole86's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 87
 
482 posts
Join Date:Joined: Aug 2010
More
what rom are you using,

by the looks of it its ICS, since ICS had this issue with notification led.

i am on CM roms since CM7, and the led isnt that important to me.

but .. it sounds like its working properly. buggy but yeah ..
11th December 2013, 01:37 AM   |  #3  
ffp.'s Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 16
 
278 posts
Join Date:Joined: Oct 2011
I'm using Gin2Jellybean v2.4.0 it's a GB rom. Your led is working or you have exactly the same bug?
10th February 2014, 10:08 PM   |  #4  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Cool LED troubles?
Hi to all, guys
I m new and I ve an mk16i since 1 week. I ve flashed cm9 (unlocked BL, root on) but my device lags a bit so..
I ve decided to turn on the stock FW (ICS). After some problems I ve got it
But...the led doesn t work It works, 'cause I ve verified with LightFlow test (it s my favourite app 4 led notifications).
Correctly configured with notification association types, but the led doesn t work in background (with cm9 it works perfectly).

How can I do?

Tnx 2 all (and congratulations )

p.s. sorry 4 my worst American-english -.-' I hope U understand me
Last edited by sh4d3_; 17th February 2014 at 10:50 AM.
12th February 2014, 09:37 AM   |  #5  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Anyone?
17th February 2014, 10:53 AM   |  #6  
Junior Member
Thanks Meter: 0
 
4 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
nothing
Edit: neither after the procedure in the fixing guide in the forum I ve solved
I try to install the Ultimate HD ROM (using Kernel Ultima ICS v1.4), but the problem still remains :@
Is possible there isn't a solution?
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes