FORUMS
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

[Q] Blackscreen flashing ROM using safestrap

12th February 2014, 01:04 AM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
I have a rooted Verizon Galaxy S3 SCH-i535. I have safestrap 3.71 installed and I am trying to install a custom ROM. Each time I install the ROM, it boots into a black screen and I have to do a hard reset and activate the stock ROM make the phone work. To install, I boot into recovery, wipe the cache/dalvik/etc, install the ROM, and then reboot. Any ideas of what is wrong? I have the most recent busybox update
 
 
12th February 2014, 01:11 AM |#2  
BadUsername's Avatar
Recognized Contributor
Thanks Meter: 850
 
More
Quote:
Originally Posted by cstanfield13

I have a rooted Verizon Galaxy S3 SCH-i535. I have safestrap 3.71 installed and I am trying to install a custom ROM. Each time I install the ROM, it boots into a black screen and I have to do a hard reset and activate the stock ROM make the phone work. To install, I boot into recovery, wipe the cache/dalvik/etc, install the ROM, and then reboot. Any ideas of what is wrong? I have the most recent busybox update

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2605648

Check the last post, the member was having the same issues and he found a fix. He may answer a PM.

Also if you get an answer to this and can fix it, post it here or make a guide of how you fixed it.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes