Zooper Widget! Create Anything
Post Reply

[APP] AOSP keyboard with 5 rows (numbers on top)

OP greekunit690

7th January 2014, 01:21 PM   |  #1  
greekunit690's Avatar
OP Senior Member
Flag Islandia, NY
Thanks Meter: 166
 
1,095 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Not my doing but I thought I'd share as its working great on the last four aosp (both 4.3 and 4.4) ROMs I've used. Try it out!!

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2590904

Thanks to BlueJack22

Sent from my SGH-I337 using Tapatalk 2
The Following 5 Users Say Thank You to greekunit690 For This Useful Post: [ View ]
9th January 2014, 09:58 PM   |  #2  
PapaMag's Avatar
Senior Member
Flag Sandy, Utah
Thanks Meter: 650
 
1,143 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
I'm liking the keyboard so far really like the numbers on top, thanks again
10th January 2014, 05:27 AM   |  #3  
LuRock's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 967
 
1,876 posts
Join Date:Joined: Jan 2010
Wow I likes!:thumbup: One of the few things I missed from Sammy Kitkat feels more complete..

S4KitKat
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	uploadfromtaptalk1389328009643.jpg
Views:	1012
Size:	153.2 KB
ID:	2505656  
The Following User Says Thank You to LuRock For This Useful Post: [ View ]
10th January 2014, 01:24 PM   |  #4  
greekunit690's Avatar
OP Senior Member
Flag Islandia, NY
Thanks Meter: 166
 
1,095 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Totally agree. There's no reason so have so much screen real estate and no be able to use it.

Sent from my GT-N8013 using Tapatalk HD
The Following User Says Thank You to greekunit690 For This Useful Post: [ View ]
26th January 2014, 06:53 AM   |  #5  
Senior Member
Thanks Meter: 10
 
165 posts
Join Date:Joined: Nov 2009
Quote:
Originally Posted by greekunit690

Not my doing but I thought I'd share as its working great on the last four aosp (both 4.3 and 4.4) ROMs I've used. Try it out!!

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2590904

Thanks to BlueJack22

Sent from my SGH-I337 using Tapatalk 2

op what are the changes done to the file ?? are you making changes on the build.prop to show the 5th row ??? the reason why I ask is because if you have multiple keyboard languages it doesn't show the number row for the other languages.

Thanks.
26th January 2014, 02:47 PM   |  #6  
greekunit690's Avatar
OP Senior Member
Flag Islandia, NY
Thanks Meter: 166
 
1,095 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by emenny81

op what are the changes done to the file ?? are you making changes on the build.prop to show the 5th row ??? the reason why I ask is because if you have multiple keyboard languages it doesn't show the number row for the other languages.

Thanks.

As far as I know it's not just a build prop change its a completely new keyboard. I'm not the original maker I just thought aosp users on the s4 would like this more than just the plain 4 row

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
27th January 2014, 02:24 AM   |  #7  
xamadeix's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 261
 
1,829 posts
Join Date:Joined: Sep 2010
More
I'd use it if there was an apk.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I337 using Tapatalk
27th January 2014, 03:17 AM   |  #8  
greekunit690's Avatar
OP Senior Member
Flag Islandia, NY
Thanks Meter: 166
 
1,095 posts
Join Date:Joined: Feb 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by xamadeix

I'd use it if there was an apk.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I337 using Tapatalk

...? It is an apk

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
13th February 2014, 05:03 AM   |  #9  
Quote:
Originally Posted by xamadeix

I'd use it if there was an apk.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I337 using Tapatalk

No need to switch to system. just install like any other apk

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes