FORUMS

OnePlus 2 Announced: Specs, Price and Details

The OnePlus 2 has just had its Virtual Reality Launch event, and at the XDA Office we all … more

A Helpful Guide to Music Streaming Services

With the launch of Apple Music, music streaming services have recently gained a lot of … more

An Inside Look at the Redesign of Business Calendar

The much-acclaimed calendar app, Business Calendar, underwent a major design … more

New Android One Device Dead On Arrival

Today, Google announced the second generation of Android One devices, with the new Lava Pixel … more

[4.3] Idea how to solve led bug

300 posts
Thanks Meter: 59
 
By miku6r, Senior Member on 13th February 2014, 09:40 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hi,
Please someone who is using 4.1.2 upload com.sonyericsson.illumination.service apk . Maybe replacing it would help us.
Someone with root should make a copy of his files and try to replace it in system/app
Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
Last edited by miku6r; 13th February 2014 at 10:46 AM.
 
 
13th February 2014, 09:48 AM |#2  
zolaisugly's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 1,216
 
More
Try this... It is called semc.illumination. services.apk.

Sorry as I am using mobile so can't attache onto xda use copy link

https://copy.com/iaS9kQJe8uFclB7

Sent from my C5303 using Tapatalk
13th February 2014, 09:53 AM |#3  
musezicos's Avatar
Senior Member
Flag Tours
Thanks Meter: 12
 
More
Here they are !!
Attached Files
File Type: apk SemcIllumination.apk - [Click for QR Code] (11.1 KB, 31 views)
File Type: apk SemcIlluminationSetting.apk - [Click for QR Code] (145.7 KB, 29 views)
13th February 2014, 10:42 AM |#4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 59
 
More
Now someone with root should try it. My provider locked my bootloader so I can't

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka
13th February 2014, 01:22 PM |#5  
Senior Member
Flag Slubice
Thanks Meter: 66
 
More
What LED Bug? Notification?
Work fine for me. Stamina mode on and work fine for me.
13th February 2014, 01:35 PM |#6  
OP Senior Member
Thanks Meter: 59
 
More
LED Bug when listening to music or in album
13th February 2014, 01:41 PM |#7  
Senior Member
Flag West Midlands
Thanks Meter: 100
 
More
I'm using the central Europe 266 and the leds work fine in gallery and Walkman, the leds don't seem to pulse as well as they used to, the pulsing isn't as good at following bears, seems to just stay on most of the time

Sent from my C5303 using xda app-developers app
13th February 2014, 03:58 PM |#8  
Levered's Avatar
Recognized Contributor
Flag Malaysia
Thanks Meter: 2,095
 
Donate to Me
More
Did you know...

SemcIlumination on 4.3 apk is beta version

so have bugs...

now to solved this problem...i believe this not apk problem...maybe library...
Last edited by Levered; 13th February 2014 at 04:09 PM.
13th February 2014, 10:33 PM |#9  
knightazura's Avatar
Senior Member
Flag Makassar
Thanks Meter: 9
 
More
bug...
you mean when playing at volume above 60% the LED pulse always on??
Ya, i got it when playing music in speaker with volume above 60%, the LED not disco anymore, even if that track have slow tempo

Sorry for my bad english
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes