FORUMS

WiFi sees networks, won't connect to any...

31 posts
Thanks Meter: 3
 
By hurrrtin, Member on 11th February 2014, 08:03 PM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
Hey all, I've looked all through this forum, and can't seem to find an answer.

I have an unlocked bootloader. If I use any custom rom (have tried various 4.3 and 4.4), WiFi will see the access points, but will not connect to them no matter what, or where.

If I go back to stock, wifi works fine.

I've messed with all of the wifi settings in the phone. I've found a couple of posts in the forums here, and tried one suggestion of replacing a file in the /persist foler. Doesn't help.

Has anyone seen this before and/or know what to do to fix it?
 
 
14th February 2014, 06:06 AM |#2  
Junior Member
Thanks Meter: 3
 
More
Quote:
Originally Posted by hurrrtin

Hey all, I've looked all through this forum, and can't seem to find an answer.

I have an unlocked bootloader. If I use any custom rom (have tried various 4.3 and 4.4), WiFi will see the access points, but will not connect to them no matter what, or where.

If I go back to stock, wifi works fine.

I've messed with all of the wifi settings in the phone. I've found a couple of posts in the forums here, and tried one suggestion of replacing a file in the /persist foler. Doesn't help.

Has anyone seen this before and/or know what to do to fix it?

Hello,
I had the same problem with some ROM and to solve this issue i put a reservation on my mac adress in the config of my box.
I hope this is help you.

Sorry for my bad english.

I use the gummy ROM, it is awesome.
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes