Boost the Brightness of Your Sony Xperia Z1’s LED

I think the last time anyone has ever used a physical torch to find their earphones, … more

XDA Xposed Tuesday: Modify the Look of Your Volume Control – XDA TV

How many screenshots have you seen with a volume status bar in the … more

Prepare Your Nokia X2 for Battle with Nokia X2 Tools

Unveiled in June this year, the Nokia X2 is the Finnish companys second crack at an … more

Increase the Speaker Volume of Your Samsung Gear 2 with Tool and Tutorial

I think its pretty safe to say that any sound coming out of a … more
Post Reply

[Q] Recurring lag with annoying sound (Video included)

13th February 2014, 08:59 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
15 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Hello everyone,

I was wondering if anybody has dealt with the issue I'm having here. I've tried searching but it's really hard to put into words that don't also bring up countless irrelevant issues. When watching a movie or listening to something, my tablet will frequently play an annoying buzzing sound and freeze up. It's very brief but oh man is it ever annoying. It really takes me out of what I'm watching.

You can see what I mean in this video. I'm playing a white noise app so that initial rainfall sound is supposed to be there. The buzzing happens at 0:03

Edit: Apparently they wont let me post the YouTube video. The link is: youtube .com/ watch?v=snjUCFU5D64

If anybody knows what is causing this, how to fix it, or even just links to other threads that I could not find, I would really appreciate it.

Thank you!
13th February 2014, 09:38 PM   |  #2  
meekrawb's Avatar
Senior Member
Flag Katy, TX
Thanks Meter: 863
 
1,331 posts
Join Date:Joined: Mar 2012
More
I don't know how to fix your problem, but here is a clickable link to your video:

http://m.youtube.com/watch?v=snjUCFU...%3DsnjUCFU5D64
13th February 2014, 09:55 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
15 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by meekrawb

I don't know how to fix your problem, but here is a clickable link to your video:

Thank you! That definitely helps.
13th February 2014, 10:12 PM   |  #4  
Member
Thanks Meter: 12
 
34 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Is that CM? I had that. Glitch kernel fixed it. However the 2/12 nightly includes a change for flo that seems to have fixed it.
14th February 2014, 09:15 PM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
15 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by yosmokinman

Is that CM? I had that. Glitch kernel fixed it. However the 2/12 nightly includes a change for flo that seems to have fixed it.

It is CM! I recently updated it the the M3 Snapshot. I feel as though it's happened again but it's a difficult thing to prompt. I'll have to run some tests on my commute home. Thanks for the advice, I'll let you know how it goes!
14th February 2014, 11:15 PM   |  #6  
Member
Thanks Meter: 12
 
34 posts
Join Date:Joined: Sep 2012
Quote:
Originally Posted by hardisty

It is CM! I recently updated it the the M3 Snapshot. I feel as though it's happened again but it's a difficult thing to prompt. I'll have to run some tests on my commute home. Thanks for the advice, I'll let you know how it goes!

Do you have flo (wifi only) or deb (lte version)? I was assuming flo. If so I don't think the fix is in the M3 which was built on 2/10.

The commit that fixed it (for me at least) was included in the 2/12 nightly. http://www.cmxlog.com/11/flo/

Update to latest nightly and test.

Easiest way is to play a game or watch some youtube.

If you have deb I don't know, try latest nightly. If you still get it try Glitch kernel.
Last edited by yosmokinman; 14th February 2014 at 11:20 PM.
4th April 2014, 03:22 PM   |  #7  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
15 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Quote:
Originally Posted by yosmokinman

Do you have flo (wifi only) or deb (lte version)? I was assuming flo. If so I don't think the fix is in the M3 which was built on 2/10.

The commit that fixed it (for me at least) was included in the 2/12 nightly. http://www.cmxlog.com/11/flo/

Update to latest nightly and test.

Easiest way is to play a game or watch some youtube.

If you have deb I don't know, try latest nightly. If you still get it try Glitch kernel.

That worked but further proof it's CM is that it's happening on my SGS3 now. This annoying buzz is following me, haha

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Nexus 7 (2013) Q&A by ThreadRank