Lockdown Pro 2 Brings Material Design and Media Support

Back in March of this year, we took a look at a rather innovated security application … more

Mural Watchface Brings 500px to Android Wear

On a traditional watch, you can’t really do too much to change its appearance once … more

Android 5.0 Favorite Features, Release November 3rd? – XDA TV

Google Confirms Android 5.0 Lollipop for November 3rd! That and much more … more

Prepare Your Build Machines: Ubuntu 14.10 Utopic Unicorn Now Official

Today is an important day for any and all Linux enthusiasts. One of the … more
Post Reply

[Q] going back to stock rom

OP giridhargp

20th February 2014, 03:03 PM   |  #1  
OP Senior Member
Flag bangalore
Thanks Meter: 63
 
273 posts
Join Date:Joined: Nov 2013
More
Am in carbon ROM. I want to go back to stock. And I don't want to relock bootloader.
If I flash 15.1.c.2.8 if that enough?
Or should flash kernel?
After reading threads in web I got confused .

update:
trying to flash stock firmware but not happening
i get this error


20/010/2014 23:10:49 - INFO - Flashtool Version 0.9.11.0 built on 2013-06-04 22:50:00
20/010/2014 23:10:54 - INFO - Device disconnected
20/011/2014 23:11:11 - INFO - Device connected in flash mode
20/011/2014 23:11:24 - INFO - Selected C1905_Moneylatentoi_ / 15.1.C.2.8 / world
20/011/2014 23:11:25 - INFO - Preparing files for flashing
20/011/2014 23:11:58 - INFO - Please connect your device into flashmode.
20/011/2014 23:11:59 - INFO - Opening device for R/W
20/011/2014 23:11:59 - INFO - Start Flashing
20/011/2014 23:11:59 - INFO - Processing loader
20/011/2014 23:11:59 - INFO - Checking header
20/011/2014 23:11:59 - INFO - Ending flash session
20/011/2014 23:11:59 - ERROR -
20/011/2014 23:11:59 - ERROR - Error flashing. Aborted
20/011/2014 23:11:59 - INFO - Device connected in flash mode
20/012/2014 23:12:05 - INFO - Device disconnected

what to do now?
Sent from my C1905 using XDA Premium 4 mobile app
Last edited by giridhargp; 20th February 2014 at 05:46 PM.
21st February 2014, 07:50 AM   |  #2  
krazzyK's Avatar
Junior Member
Flag Bengaluru
Thanks Meter: 4
 
17 posts
Join Date:Joined: Feb 2014
More
From your description it seems that the downloaded firmware is corrupted....
try a fresh download...



hit thanks if helped..
The Following User Says Thank You to krazzyK For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Xperia M Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank