Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,738,368 Members 51,991 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

Note 2 (rogers) stock 4.3 exchange email problems

Tip us?
 
pigbait
Old
#1  
Member - OP
Thanks Meter 6
Posts: 59
Join Date: Aug 2011
Location: winnipeg
Default Note 2 (rogers) stock 4.3 exchange email problems

Hey guys just seeing if anyone else is experiencing problem with stock exchange email client? when I add my account it will sync the emails but I cant send any emails out, the client shows a massage on the keyboard (Retrieving account information...) I have tried Factory wipe and cash wipe nothing works
 
rotule
Old
#2  
rotule's Avatar
Senior Member
Thanks Meter 46
Posts: 194
Join Date: Dec 2012
Location: Montreal
Are you on wifi? I seem to have problem sending mails on wifi sometimes, just turning off wifi and send the mail on 4g or lte works usually

For me it was like this on 4.1 also

Sent from my SGH-I317M using xda app-developers app
Device : SGH-I317M a.k.a. Samsung Galaxy Note II (Canadian)
ROM : Always the lates Jedi X (Obviously the best :P )
 
juznabacka
Old
#3  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 1
Join Date: Jan 2014
Default compassion

Quote:
Originally Posted by pigbait View Post
Hey guys just seeing if anyone else is experiencing problem with stock exchange email client? when I add my account it will sync the emails but I cant send any emails out, the client shows a massage on the keyboard (Retrieving account information...) I have tried Factory wipe and cash wipe nothing works
Unfortunately I can only confirm the same problem on my Note 2, can receive but cannot send emails through stock exchange email app. I just talked to my IT department from work and they don't know why the issue occurs.

Does anyone know the cure?
 
BMercer94
Old
#4  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 2
Join Date: May 2013
Location: Bay Roberts, NL

 
DONATE TO ME
Also experiencing the same issue, both on Jedi Master X2 as well as stock TELUS 4.3. Odd issue considering AOSP 4.3/4.4 had no issues with ActiveSync e-mail. For now i'm just using K-9 with retrieval on manual, and just reply o the e-mail through that. Obviously this is less than ideal. Any ideas?
 
liszega
Old
#5  
Junior Member
Thanks Meter 0
Posts: 4
Join Date: Jan 2009
Hello. I have also encountered this issue with my Outlook.com email account following the 4.3 update. I can confirm that Sandesh's solution with replying to an invitation has solved the problem for me.

http://forum.xda-developers.com/show...0&postcount=10

Thanks!
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes