FORUMS

Un-Brick HARD Bricked ZTE Blade

51 posts
Thanks Meter: 3
 
By samgalaxys2, Member on 15th April 2012, 07:10 AM
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread
I've Hard Bricked a ZTE Blade (Orange San Francisco) after flashing corrupt TPT files.
It will not go into download mode,recovery mode or switch on.
There is no signs of life at all, no LED lights or anything.
they battery is 100% charged.
Windows does not recognise it (Drivers are installed).
All I need help with is forcing it into download mode and I can do the rest from there.

Will a USB jig (300k ohms) work?

Download mode buttons I'm using,
Volume +, Volume - and Power.

Also tried,
Home, Volume - and Power.

Model ZTE P729B
Android Version 2.2.x
Kernel Unknown
Modem Unknown



Sent from my GT-I9100 using XDA
 
 
15th April 2012, 07:51 AM |#2  
Senior Member
Thanks Meter: 151
 
More
u tried menu,vol+ and power with correct tpt in sd card??
The Following 2 Users Say Thank You to saaransh9 For This Useful Post: [ View ]
15th April 2012, 07:56 AM |#3  
samgalaxys2's Avatar
OP Member
Flag durham
Thanks Meter: 3
 
More
Do you know a link for the correct TPT. gen1-to-gen2.zip I've downloaded from sanfrancisco site 5 times and its corrupt every time.
Can you put the TPT on ext. SD.

Sent from my GT-I9100 usingŁ XDA
15th April 2012, 08:07 AM |#4  
karthiknr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 113
 
More
I think I've told you before. Download files only from Modaco or Xda. Why do you go to other sites? I've posted the GEN1 TO GEN2 V10 TPT in your other post regarding the same topic.

Sent from my ZTE Blade using XDA app
The Following User Says Thank You to karthiknr For This Useful Post: [ View ]
15th April 2012, 08:08 AM |#5  
karthiknr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 113
 
More
http://db.tt/HzYxhtzW

Gen1 to Gen2 v10 TPT.

Sent from my ZTE Blade using XDA app
The Following User Says Thank You to karthiknr For This Useful Post: [ View ]
15th April 2012, 08:12 AM |#6  
samgalaxys2's Avatar
OP Member
Flag durham
Thanks Meter: 3
 
More
When I've downloaded and and extracted the files do I need to put them in a certain directory of my external SD card.

Sent from my GT-I9100 using XDA
15th April 2012, 08:18 AM |#7  
samgalaxys2's Avatar
OP Member
Flag durham
Thanks Meter: 3
 
More
Downloaded the tpt files from the link provided and the md5 sums do not match in the first file I checked amsshd.mbn. checked by opening as txt file with astro file manager.

Sent from my GT-I9100 using XDA
15th April 2012, 08:39 AM |#8  
karthiknr's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 113
 
More
Maybe your browser has issues. Place the "image" folder on the sdcard root directory.

Sent from my ZTE Blade using XDA app
The Following User Says Thank You to karthiknr For This Useful Post: [ View ]
15th April 2012, 08:43 AM |#9  
samgalaxys2's Avatar
OP Member
Flag durham
Thanks Meter: 3
 
More
Could it be because I'm using my galaxy s2 browser.
Can the files be emailed?
If yes could you please email them to eddnufc93@googlemail.com

Sent from my GT-I9100 using XDA
15th April 2012, 10:15 AM |#10  
Senior Member
Thanks Meter: 151
 
More
download tpt helper on your s2 manually select european blade gen1 then download gen1 to gen2 tpt from it check it using the same app.

i m not sure if it will work but if the app starts downloading then it will work on your blade.

dont forget to check the downloaded file

---------- Post added at 02:45 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------

unzipped tpt create a "image" folder in the root of your sd and place all these files there

upzipped tpt link
http://www.mediafire.com/?9j42729oca97x
The Following 2 Users Say Thank You to saaransh9 For This Useful Post: [ View ]
15th April 2012, 10:24 AM |#11  
samgalaxys2's Avatar
OP Member
Flag durham
Thanks Meter: 3
 
More
Downloaded tpt helper select european blade gen 1.
I get multiple download options
Gen1-to-gen2 v10a
Gen1-to-gen2 v10b
Gen1-to-gen2 v10c
Gen1-to-gen2 v10 stock
Gen1-to-gen2 v2 stock

The mediashare unzipped files.
When you go to download them mediashare puts them in a zip file.

------------------------------------

Downloaded gen1-to-gen2 v10 stock.
Checked md5 sums - match
Checked image folder -17/17 match
Put the image folder on root of external sd card.
Put the sd card in ZTE Blade.
Tried buttons for download mode,
Recovery mode and normal power on.
No response from the phone.
Still blank screen no LEDs or anything.

Sent from my GT-I9100 using XDA
Last edited by samgalaxys2; 15th April 2012 at 11:03 AM.

Read More
Post Reply Subscribe to Thread

Guest Quick Reply (no urls or BBcode)
Message:
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes