Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

LTE Disabled + Random Signal Drop

OP n_alvarez2007

14th February 2014, 05:36 PM   |  #1  
n_alvarez2007's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 14
 
149 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Hey guys I need help,

I recently flashed loserskater's SRx3 TW based ROM for my i747 which went fine but I decided to revert back to an AOSP rom for overall smoothness. For those unfamiliar with SRx3 ROM, it comes with an AROMA installer which had one of the options indicating that if I wanted WiFi I had to use a specific kernel. So, naturally, I did. Well now after reverting back to an AOSP ROM, I'm noticing that LTE isn't connecting and that my signal continuously drops. Every 10 or so minutes my mobile signal will drop completely, not allowing me to make calls or texts. Also, when the mobile network is available I'm seeing H+ in my statusbar when normally I've been seeing LTE since I live in a really strong LTE network. I've checked the Mobile Networks section of settings and cannot figure out which one needs to be selected to re-enable LTE. HELP!
14th February 2014, 07:53 PM   |  #2  
Member
Thanks Meter: 9
 
76 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
I have the same problem. A little less frequent than you though.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes