Post Reply

Battery Full Galaxy wonder cm11 baterry problem

OP Luka MIlosevic

7th February 2014, 02:07 PM   |  #1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
9 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
When is my phone on charging and i reboot phone if i have 20% of battery, after reboot i have 50% or something like that how to solve this? sry for my english
7th February 2014, 02:19 PM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 190
 
241 posts
Join Date:Joined: Jan 2013
More
Quote:
Originally Posted by Luka MIlosevic

When is my phone on charging and i reboot phone if i have 20% of battery, after reboot i have 50% or something like that how to solve this? sry for my english

why 2 threads?
Anyway, it happens the same with me. I wouldn't be so worried about it. If your battery isn't flat and your battery drain seems normal for the usage you give everything is fine. Must be some thing related to the kernel
7th February 2014, 02:44 PM   |  #3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
9 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Battery Full
Quote:
Originally Posted by ilusi0n_

why 2 threads?
Anyway, it happens the same with me. I wouldn't be so worried about it. If your battery isn't flat and your battery drain seems normal for the usage you give everything is fine. Must be some thing related to the kernel

because i want to be in Galaxy W I8150 Q&A, Help & Troubleshooting and first is in themes accidentally
7th February 2014, 11:08 PM   |  #4  
Account currently disabled
Thanks Meter: 82
 
198 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by Luka MIlosevic

When is my phone on charging and i reboot phone if i have 20% of battery, after reboot i have 50% or something like that how to solve this? sry for my english

how do you reproduce this issue can you explain me with detail?
8th February 2014, 10:47 AM   |  #5  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
9 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Battery Full
Quote:
Originally Posted by hack4er

how do you reproduce this issue can you explain me with detail?

well i try..
when i charge my phone and i reboot phone while my phone is charging before reboot i have about 20% after reboot i have about 50% :/ do you know what is a problem and how to fix that?
9th February 2014, 10:09 PM   |  #6  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
9 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Battery Full
Quote:
Originally Posted by hack4er

how do you reproduce this issue can you explain me with detail?

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1385447 i have the same problem like here but i cant find solution and i using cm11 on galaxy wonder
9th February 2014, 10:25 PM   |  #7  
Account currently disabled
Thanks Meter: 82
 
198 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
Quote:
Originally Posted by Luka MIlosevic

http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1385447 i have the same problem like here but i cant find solution and i using cm11 on galaxy wonder

İ tried and result is same so i can confirm your issue.Confirmed. İ think this is a rom issue and must be in proper thread "cm11 discussion and bug report"
Last edited by hack4er; 9th February 2014 at 11:37 PM.
11th February 2014, 06:55 PM   |  #8  
OP Junior Member
Thanks Meter: 1
 
9 posts
Join Date:Joined: Sep 2013
Battery Full
Quote:
Originally Posted by hack4er

İ tried and result is same so i can confirm your issue.Confirmed. İ think this is a rom issue and must be in proper thread "cm11 discussion and bug report"

How to fix that ? haha what to do with your confirmed haha
12th February 2014, 02:13 AM   |  #9  
dec0der's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 724
 
1,376 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
More
As far as i remember, this thing doesn't only happens on cm11 but also with the previous cm10 or cm10.1. Someone asked about it and was answered (i can't remember who exactly, either @Madridii, @HURSTky @honeyx etc.) that it was normal. I think it's something about battery optimization or whattf
12th February 2014, 06:02 AM   |  #10  
Senior Member
Thanks Meter: 906
 
993 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by dec0der

As far as i remember, this thing doesn't only happens on cm11 but also with the previous cm10 or cm10.1. Someone asked about it and was answered (i can't remember who exactly, either @Madridii, @HURSTky @honeyx etc.) that it was normal. I think it's something about battery optimization or whattf

Prubably it was me Yes this is normal as on reboot many things are getting reset (whiped) so the ROM is loosing the exact information about the procentage and calculates it by looking at the battery voltage. This calculation is some kind of guessing and canīt be accurate. You will get more accurate readings after a while or by fully charging the battery.

The Following User Says Thank You to honeyx For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in Galaxy W I8150 Q&A, Help & Troubleshooting by ThreadRank