FORUMS
Post Reply Subscribe to Thread Email Thread

Exclamation [Q] Auxilary Cable Bug?

15th February 2014, 10:47 PM |#1  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
A beverage was spilled on my G2, but it was working fine until I plugged it into an outlet in the morning, that for some reason wasn't charging my phone unplugged it pressed the reset button (it worked on a different outlet). I don't think the outlet was the issue because others were charging their iPhones on it no problem. But now I get this phenomenom;
http://youtu.be/aaO5T8uP7I0
I tried leaving it in a bag of rice for a few hours to no avail.
Any ideas?
 
 
15th February 2014, 11:25 PM |#2  
tdevaughn's Avatar
Senior Member
Flag Statesville NC
Thanks Meter: 471
 
More
Quote:
Originally Posted by bobberserker

A beverage was spilled on my G2, but it was working fine until I plugged it into an outlet in the morning, that for some reason wasn't charging my phone unplugged it pressed the reset button (it worked on a different outlet). I don't think the outlet was the issue because others were charging their iPhones on it no problem. But now I get this phenomenom;
http://youtu.be/aaO5T8uP7I0
I tried leaving it in a bag of rice for a few hours to no avail.
Any ideas?



The phone should have been powered off immediately and put in a bag of rice for days....2 days minimum...
you are probably hosed at this point
16th February 2014, 02:42 AM |#3  
OP Junior Member
Thanks Meter: 0
 
More
Quote:
Originally Posted by tdevaughn

The phone should have been powered off immediately and put in a bag of rice for days....2 days minimum...
you are probably hosed at this point

It was a small bit on the screen, none got in the holes it was a small puddle on the glass, and the plastic on the back had a little water on it also, i really did not think that the liquid was the problem because of that.
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes