Post Reply

[Q] camera problem

16th February 2014, 07:15 PM   |  #1  
OP Junior Member
Flag athens
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
I have a serious problem with the camera, the pictures that I take are like camera with 2 mp. someone else has a similar problem or know what could be wrong. thanks
16th February 2014, 07:26 PM   |  #2  
OP Junior Member
Flag athens
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
That i mins. Now i take photo with 8mp and photo is very bad...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	DSC_0007.jpg
Views:	80
Size:	257.5 KB
ID:	2583068  
16th February 2014, 07:54 PM   |  #3  
SpyderTracks's Avatar
Senior Member
Flag London
Thanks Meter: 580
 
2,883 posts
Join Date:Joined: Jan 2007
More
Quote:
Originally Posted by koylis.ch

I have a serious problem with the camera, the pictures that I take are like camera with 2 mp. someone else has a similar problem or know what could be wrong. thanks

That's normal, it's a crappy camera.

Sent from my C6833 using XDA Premium 4 mobile app
16th February 2014, 08:40 PM   |  #4  
OP Junior Member
Flag athens
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by SpyderTracks

That's normal, it's a crappy camera.

Sent from my C6833 using XDA Premium 4 mobile app

that this is normal and happens to all mobile;
16th February 2014, 09:24 PM   |  #5  
blueether's Avatar
Senior Member
Flag Te Awamutu, New Zealand
Thanks Meter: 1,177
 
2,686 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by koylis.ch

That i mins. Now i take photo with 8mp and photo is very bad...

don't use superior auto, and set the iso as low as possible. Also try different camera apps like fv-5 or "a better camera"
16th February 2014, 09:44 PM   |  #6  
OP Junior Member
Flag athens
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
I pay fv -5 and I don't have better camera, that is the same.
this is the camera software error; think that will be fixed in an upgrade?
16th February 2014, 10:08 PM   |  #7  
Account currently disabled
Flag Kepler-34b
Thanks Meter: 5,659
 
15,002 posts
Join Date:Joined: Oct 2007
More
Quote:
Originally Posted by koylis.ch

I pay fv -5 and I don't have better camera, that is the same.
this is the camera software error; think that will be fixed in an upgrade?

Maybe. We don't know.

Sent from my C6833 using Tapatalk
17th February 2014, 06:38 AM   |  #8  
OP Junior Member
Flag athens
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
If I rooted will change nothing?
17th February 2014, 09:31 AM   |  #9  
martin132014's Avatar
Senior Member
Thanks Meter: 57
 
501 posts
Join Date:Joined: Jan 2011
More
Quote:
Originally Posted by koylis.ch

That i mins. Now i take photo with 8mp and photo is very bad...

You taken it in low light...of course the image turn out that way on ultra even it is 8mp...z ultra as far as i know, can't handle low light condition...

Sent from my C6833 using XDA Premium 4 mobile app
17th February 2014, 09:42 AM   |  #10  
OP Junior Member
Flag athens
Thanks Meter: 0
 
7 posts
Join Date:Joined: Oct 2012
More
Quote:
Originally Posted by martin132014

You taken it in low light...of course the image turn out that way on ultra even it is 8mp...z ultra as far as i know, can't handle low light condition...

Sent from my C6833 using XDA Premium 4 mobile app

I say all this for low light, but in the sun and the lighting very same crap, this photo is that I put an example.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes