Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] So um besides Omni Rom...

OP Skyymiles

15th February 2014, 08:35 PM   |  #1  
Skyymiles's Avatar
OP Member
Flag Kansas City
Thanks Meter: 16
 
68 posts
Join Date:Joined: Dec 2012
More
...anybody know a good Multi Window solution for us on the HTC One Max(Sprint)? I only really know of the Omni Rom which to my knowledge is not available to us and of couse the typical floating Youtube(Viral) and mini apps like on Viper Roms but just curious of what others were doing if anything, since it seems like our device is the only BIG phone without some kind of true multi window love. lol thanks!
16th February 2014, 05:09 AM   |  #2  
Recognized Contributor
Thanks Meter: 764
 
1,541 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
Donate to Me
Theres not much dev on this device,so probably wouldnt expect that....probably shouldve bought samsung if wanting that feature on a big device.. P
16th February 2014, 05:25 AM   |  #3  
jwhood's Avatar
Senior Member
Flag baltimore,md
Thanks Meter: 155
 
913 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
There is a multiwindow for xposed framework works great too!!!
16th February 2014, 07:22 AM   |  #4  
jwhood's Avatar
Senior Member
Flag baltimore,md
Thanks Meter: 155
 
913 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
[QUOTE=jwhood;50361123]There is a multiwindow for xposed framework works great too,here is screen shot of it working on my max....
The Following 2 Users Say Thank You to jwhood For This Useful Post: [ View ]
16th February 2014, 08:41 PM   |  #5  
pradeepvizz's Avatar
Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 663
 
2,015 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Xposed FTW!
The Following User Says Thank You to pradeepvizz For This Useful Post: [ View ]
17th February 2014, 11:31 AM   |  #6  
pradeepvizz's Avatar
Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 663
 
2,015 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
[QUOTE=jwhood;50362742]
Quote:
Originally Posted by jwhood

There is a multiwindow for xposed framework works great too,here is screen shot of it working on my max....

Can you post the module which you used ? i tried to use a few and am not getting it right.
17th February 2014, 02:26 PM   |  #7  
jwhood's Avatar
Senior Member
Flag baltimore,md
Thanks Meter: 155
 
913 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
I used the one inside the xposed installer app in the module section,im on viper rom hope that helps what is yours doing when u install it and soft reboot???
The Following User Says Thank You to jwhood For This Useful Post: [ View ]
17th February 2014, 03:08 PM   |  #8  
pradeepvizz's Avatar
Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 663
 
2,015 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jwhood

I used the one inside the xposed installer app in the module section,im on viper rom hope that helps what is yours doing when u install it and soft reboot???

I am on stock ROM .. whats the name please ? I tried the module XMultiWindow version 1.6.0 by LovewuChin and nothing seems to happen.. could you please post a screenshot?
17th February 2014, 07:53 PM   |  #9  
jwhood's Avatar
Senior Member
Flag baltimore,md
Thanks Meter: 155
 
913 posts
Join Date:Joined: Mar 2011
More
I did above that is an actual s.s frm my phone maybe it doesnt work on stock??
17th February 2014, 08:06 PM   |  #10  
pradeepvizz's Avatar
Senior Member
Flag Dubai
Thanks Meter: 663
 
2,015 posts
Join Date:Joined: Dec 2010
Donate to Me
More
Quote:
Originally Posted by jwhood

I did above that is an actual s.s frm my phone maybe it doesnt work on stock??

oops, i wrote it wrong, could you post a screen shot of Xposed module / Modules list on Xposed.

Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes