Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

Motorola xoom doesn't boot after bigPart

OP gab_ITA

26th March 2014, 05:27 PM   |  #1  
gab_ITA's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 9
 
133 posts
Join Date:Joined: May 2012
Hello there. I was flashing bigPart recovery to use a some kitkat rom on my xoom (everest), but when I wiped cache and dalvik partition(after I installed bigPart recovery ) I had a red "failed" write. Since that moment I'm not able to make boot my tablet. If I do it normally, it stay stucked on Motorola bootlogo, if I try to flash an other rom, the recovery doesn't find the external Sd where I put the files. So, I tried to restore stock ICS using Motorola RSD Lite tool, but when I connect the device to my pc it's not recognized. I'm getting very mad to try solving this !! What can I do ??

inviato dal tabellone ultragalattico s4
27th March 2014, 03:31 PM   |  #2  
gab_ITA's Avatar
OP Senior Member
Thanks Meter: 9
 
133 posts
Join Date:Joined: May 2012
Quote:
Originally Posted by gab_ITA

Hello there. I was flashing bigPart recovery to use a some kitkat rom on my xoom (everest), but when I wiped cache and dalvik partition(after I installed bigPart recovery ) I had a red "failed" write. Since that moment I'm not able to make boot my tablet. If I do it normally, it stay stucked on Motorola bootlogo, if I try to flash an other rom, the recovery doesn't find the external Sd where I put the files. So, I tried to restore stock ICS using Motorola RSD Lite tool, but when I connect the device to my pc it's not recognized. I'm getting very mad to try solving this !! What can I do ??

inviato dal tabellone ultragalattico s4

up. please, it's important
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes