Attend XDA's Second Annual Developer Conference, XDA:DevCon 2014!
5,741,008 Members 51,825 Now Online
XDA Developers Android and Mobile Development Forum

[CM9] How do i SWAPALL?

Tip us?
 
Prince Chandela
Old
(Last edited by Prince Chandela; 21st February 2014 at 08:09 AM.)
#1  
Prince Chandela's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 89
Posts: 379
Join Date: Mar 2012
Unhappy [CM9] How do i SWAPALL?

Hi guys, i wanted to know how can i swap /data partion to EXT4 partion and use the original /data patition as swap. Don't get it?

same as the option in the Ultimatum Rom SWAPALL Option or something like PSN MOD
so is there any way to do the same on cm9 and also please suggest me the best stable cm9 release till now (please also put the link to the thread )
Press THANKS If i helped you or If you would like too
 
musf
Old
#2  
Member
Thanks Meter 22
Posts: 92
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by princechandela View Post
Hi guys, i wanted to know how can i swap /data partion to EXT4 partion and use the original /data patition as swap. Don't get it?

same as the option in the Ultimatum Rom SWAPALL Option or something like PSN MOD
so is there any way to do the same on cm9 and also please suggest me the best stable cm9 release till now (please also put the link to the thread )
u can use this script
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2184189
i've tried it on cm10 by mardon, it a bit slow..
 
Prince Chandela
Old
#3  
Prince Chandela's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 89
Posts: 379
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by musf View Post
u can use this script
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2184189
i've tried it on cm10 by mardon, it a bit slow..
Thank you I will try and in last line do you mean to say it will boot slow
Press THANKS If i helped you or If you would like too
 
musf
Old
#4  
Member
Thanks Meter 22
Posts: 92
Join Date: Dec 2011
Quote:
Originally Posted by princechandela View Post
Thank you I will try and in last line do you mean to say it will boot slow
i mean the cm 10 become slower / laggy with this script compared to without script..
The Following User Says Thank You to musf For This Useful Post: [ Click to Expand ]
 
Prince Chandela
Old
#5  
Prince Chandela's Avatar
Senior Member - OP
Thanks Meter 89
Posts: 379
Join Date: Mar 2012
Quote:
Originally Posted by musf View Post
i mean the cm 10 become slower / laggy with this script compared to without script..
Personally I think only cm7 is fast and stable all above versions of cm's are laggy after installing official facebook app all cm lags aspect cm7 by the way thanks
Press THANKS If i helped you or If you would like too
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes