Welcome to XDA

Search to go directly to your device's forum

Register an account

Unlock full posting privileges

Ask a question

No registration required
Post Reply

[Q] Nexus 5 KitKat Dialer

OP dyandell

15th February 2014, 05:24 PM   |  #1  
OP Senior Member
Thanks Meter: 55
 
166 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
One of the things I was looking forward to trying when I got the 4.4.2 update was the KitKat Dialer from Nexus 5. I have used it with custom 4.4 Roms in the past and really liked it. One of the first things I tried when I updated to 4.4.2 was to sideload the .apk. That did not work and just kept FC. I rooted and flasked the .zip, same results. Anyone know of a work around or a way to get this to work?
Last edited by dyandell; 15th February 2014 at 05:29 PM. Reason: Forgot to mention this was for the new 4.4.2 update
16th February 2014, 06:49 AM   |  #2  
Senior Member
Thanks Meter: 15
 
117 posts
Join Date:Joined: Dec 2011
Try the flashable zip from ParanoidAndroid it's listed on their gapps page as an add on. It works on CarbonRom.

Sent from my SGH-L720 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to LordKoga For This Useful Post: [ View ]
16th February 2014, 07:40 AM   |  #3  
Junior Member
Flag Sacramento
Thanks Meter: 5
 
20 posts
Join Date:Joined: Oct 2013
More
http://m.pocketnow.com/2013/12/26/install-google-dialer

Hope that helps

Sent from my SPH-L720 using xda app-developers app
The Following User Says Thank You to Robin Dhicke For This Useful Post: [ View ]
16th February 2014, 05:55 PM   |  #4  
OP Senior Member
Thanks Meter: 55
 
166 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by LordKoga

Try the flashable zip from ParanoidAndroid it's listed on their gapps page as an add on. It works on CarbonRom.

Sent from my SGH-L720 using xda app-developers app

Thanks for the suggestion but that is the zip file I flashed from recovery.
16th February 2014, 06:13 PM   |  #5  
Senior Member
Flag Detroit, MI
Thanks Meter: 16
 
199 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
More
I'm having the same issue (FC when opening Google Dialer after flashing the zip). I'm very interested in a solution to this. Hopefully someone has an idea.
16th February 2014, 06:21 PM   |  #6  
daniel4653's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 2,711
 
8,414 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
I don't think those will work because they seem to be for AOSP. Use on TW would require some modding.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
The Following User Says Thank You to daniel4653 For This Useful Post: [ View ]
16th February 2014, 06:22 PM   |  #7  
Senior Member
Flag Detroit, MI
Thanks Meter: 16
 
199 posts
Join Date:Joined: Dec 2006
More
[QUOTE=daniel4653;50374886]I don't think those will work because they seem to be for AOSP. Use on TW would require some modding.

That's kind of what I figured, but the article referenced the S4 specifically. Don't all S4s have touchwiz?
16th February 2014, 06:27 PM   |  #8  
OP Senior Member
Thanks Meter: 55
 
166 posts
Join Date:Joined: Jul 2013
More
Quote:
Originally Posted by daniel4653

I don't think those will work because they seem to be for AOSP. Use on TW would require some modding.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk

That is what I was afraid of. Maybe there will be something down the road. Man you are everywhere on here. Thanks for all you do on this forum! Just curious though, do you ever sleep?
16th February 2014, 06:42 PM   |  #9  
daniel4653's Avatar
Senior Member
Flag Southern California
Thanks Meter: 2,711
 
8,414 posts
Join Date:Joined: Jul 2010
More
Quote:
Originally Posted by dyandell

That is what I was afraid of. Maybe there will be something down the road. Man you are everywhere on here. Thanks for all you do on this forum! Just curious though, do you ever sleep?

Yes all do , except for the Google edition. It had TW framework but even using TW apps like the Samsung camera apk took a lot of modding to work.

Sent from my SPH-L720 using Tapatalk
16th February 2014, 07:12 PM   |  #10  
JoeFCaputo113's Avatar
Senior Member
Flag Dutchess County, New York
Thanks Meter: 1,863
 
4,564 posts
Join Date:Joined: Feb 2013
Donate to Me
More
That'd be awesome if someone could get the legit KitKat dialer to work on 4.4.2 TW ROMs!

The Following User Says Thank You to JoeFCaputo113 For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes