Post Reply

[HELP] Urgent help required

OP dhavalvaland

17th February 2014, 07:58 AM   |  #1  
OP Member
Thanks Meter: 1
 
67 posts
Join Date:Joined: Mar 2013
dear all,

I have MMX A110 and i was using BSNL 3G from last 6 months via Sim Slot 1.
But last Sunday suddenly 3G stopped working firstly i thought it was network problem.
But when i put that sim to another phone and data card it was working fine.
Then i switched off 2G then everything working correctly fine.
So i shown it to service center and they said initially that phone is fine.
But problem is still there so is any one there who can help me.
I tried everything.
18th February 2014, 03:31 AM   |  #2  
DMJoh's Avatar
Senior Member
Flag Port of Kochi
Thanks Meter: 448
 
390 posts
Join Date:Joined: Jan 2014
More
Quote:
Originally Posted by dhavalvaland

dear all,

I have MMX A110 and i was using BSNL 3G from last 6 months via Sim Slot 1.
But last Sunday suddenly 3G stopped working firstly i thought it was network problem.
But when i put that sim to another phone and data card it was working fine.
Then i switched off 2G then everything working correctly fine.
So i shown it to service center and they said initially that phone is fine.
But problem is still there so is any one there who can help me.
I tried everything.

First of all, you just review the applications you installed when the problem started. If any remove those and see to it. Still if the problem persists, try a factory reset. Still if you cannot rectify it, flash with the stock firmware, if u know to do it, or carry it to service center and ask them to flash with the stock OS, if u are under warranty, you can demand it to them, its your right. And still the problem exists, argue with the service center personnel to get it repaired and prove its okay, the way you want it
The Following 3 Users Say Thank You to DMJoh For This Useful Post: [ View ]
Post Reply Subscribe to Thread
Previous Thread Next Thread
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Top Threads in A110 Q&A, Help and Troubleshooting by ThreadRank